Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özel tertibatlı aracı normale çevirme işlemleri nelerdir?

suskun62

Üye
Konular
79
Reaksiyonlar
2
Tertibatlı aracı normale nasıl çevirip satabiliriz, sitede bilgi var ama hepsi birbirinden farklı

güncel durum nedir acaba

eminyetemi gidiyoruz vergi dairesine mi

tertibatı kim sökecek vs?

@suskun62
Tertibatı kime söktürürsen söktür faturasını al sonra arabayı vizeye sok vize kağıdı ve faturayla birlikte trafik şubeye git orda arabayı normal ruhsata çevirecekler sonra noterde satabilirsin ben öyle satmıştım ama prosedür değiştimi bilmiyorum.

Bir ay kadar önce aracımı normale çevirdim ve sattım.
1-Araçtaki tertibatın söküldüğü ile ilgili fatura lazım. (Proje çizimi yapan mühendis halleti)
2-Proje çizimi yapılacak normal araca dönmesi için. (650tl verdim)
3-Çizilen projenin TSE nin yetkilendirdiği yerden kontrolü bir nevi muayenesi yapılacak. ve onaylanacak (460 TL gibi)
4-Projeyi çizen kişinin vermiş olduğu evrak ile notere gidip aracı normale çevirmek istiyorum dediğinde noter 233+60 tl gibi bir ücrete sistemden işlemleri yapıp normale çevirebiliyor.

AzMiCaN

şu tertibatı sökme kısmını bir türlü anlamıyorum.
istanbulda yaşıyorum.

ilk iş olarak sanayide fatura kesen bir yere gidip tertibatı söktürecem

sonra tse yemi gitcem mühendismi bakacak, mühendisi nereden bulacam. böyle kafası basmayanlara anlatır gibi anlatabilir misiniz müsait olunca.

Sökülen tertibatın projesimi olur tam saçmalık söküldümü aha faturası söküldü kardeşim git notere sat resmen soygun.

Kardeş sanayide adam arama işi bilen ve bilmeyen çok onun için sana tavsiyem https://sayaroto.net/ bu sitedeki numarayı ara onlar sana her şeyini anlatır ve tse den randevunu alırlar istanbul avrupa yakası esenyurtta tse nin yeri var oraya gidersin onay yazısını alır sonra notere gidersin.
suskun62

Üst Alt