Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özel tertibatlı aracımla kaza yaptım. Hakimin vermiş olduğu ceza adil mi?

dadaloglu4006

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
herkese selam ben arabamla 40 km hızla giderken yanımdan bir bisilket gecip önüme kırdı sinyaldan bisilketin arka tekerden vurmuş oldum cocuk 17 yaşında 4 gün sonra hastanede hayatını kaybetti savcı bütün delileri benim alehime hazırladı öyleki ehliyetime ömür boyu yasak getirmeyi bile isdedi
mahkemede 4 yıl ehliyetime 3,5 yıl ceza verdi normal insan olsaydım acaba bu kadar ceza verirlermiydiler sanmıyorum cünkü herkes aynı şeyi söylediler ne yapacan sen arabayı diye bana kızıyolar hakimde böyle düşünüp üst sınırdan verdi avukatım bile beni iyi savunmadı oda boş ver ne yapacan arabayı sen diyo benim sadecek sağ ayağım 5 cm kısa bide diğerine oranla zayıf başka hastalığım yok söylemek isdediğim bizim gibi engelliler
alkoli araba kulanıp kaza yapıyorlar 1 kişi ölüyo 1 kişy ağır yaralanıyo aldığı ceza 2 yıl ehlitinede 1 bucuk yılş ceza geliyo bu yani bizim gibi engelliler alkoli insanlardan dahamı telikeliyiz de bize böyle bakarak cezaları üst sınırdan veriyolar. ceza evinde 66 gün yattım ranzaların üstüne cıkamadım ordan brisi alttan yer vermese görevliler bu konuda hicbirşey yapmıyo yani ordada herkes gibi engeliye zorluk var suc bizim engeli oluşumuz herhalde
haşcakalın

ya çarptığın gencecik çocuk ölmüş, sen burada engelli ajitasyonu yapıyon, bu nasıl bir duygudur, ÖLMÜŞ DOSTUM SENİN ÇARPTIĞIN GENCECİK DELİKANLI. ne ilgisi var şimdi senin engelli olmanla bu cezanın.napacaklardı eline sağlıkmı diyeceklerdi.o ölen senin çocuğun olsaydı veya kardeşin olsaydı yırtardın şimdi burada adalet yokmu diye.
sen şimdi çarptığın çocuk öldü ve sen 66 gün yattın çıktınmı.

çok geçmiş olsun keşke hiç yaşanmasaydı.ancak tabi normal bir insana verilen cezadan daha üst seviyeden bir ceza veriliyorsa bu negatif bir ayrımcılık var hakkınızı arayın yargıtaya gidin

Üst Alt