Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özel tertibatlı aracın devri nasıl olur?

ozcanerkus

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ben ötvsini ödeyip ikinci el bi araç satın aldım araca tertibat yaptırıp ruhsata işlettim şimdi ben bu aracı satarken tertibatı söktürüp normal birine direk satabilirmiyim yoksa söktürüp ruhsattan düşürdükten sonramı satabilirim

Her iki türlüde satabilirsin.
1 araç tertibat söküm projesi çizdirirsin - tertibatı söktürüp söküm faturası alırsın - tüvtürkte tadilat muayenesine girersin - emniyete gidip ruhsat sayfasını değiştirirsin - adına son dönem mtv çıkar onu ödersin - noterden satarsın.
2 aracı noterden direk satarsın alan kişi yukarıdakileri yapar.

bu arada bu engelli araç alım satım işleri insana gına getiriyor bunada makul bir çözüm bulsalarda bu eziyetlerden kurtulsak artık.

söküm faturası ruhsat için isteniyor mu yoksa sadece proje ve tuvturk muayenesi yetiyor mu?

tüvden önce alıp tüvden sonra emniyete veriyorsun hepsini bir bütün olarak düşün.

Bende satım aracı mtv cıkmadı kaydı verdim giti

Söküm faturası ne oluyor anladım ben noterden satışı yaptım noter şerk koydu engelli aracıdır normale satışı yapılmıştır diye alan arkadaş tüv gitti normal muyene oldu olay bitmiştir.

Sn; MUR37
sizin verdiğiniz bilgi daha kolay ve pratik sizin dediğiniz gibi yapabiliyorsak daha güzel emniyette sıkıntı çıkmıyorsa sorun yok.

Kardes direk notere git ve satis yap hic bir yere gitme bosuna para verirsin saga sola kimsede ben almiyom demiyor

Üst Alt