Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özel tertibatlı arcımı başkası kullansa cezası ne olur?

titan

Üye
Konular
33
Reaksiyonlar
3
özel tertibatlı aracımı bir başkası kullansa ve trafikte yakalansa cezası ne olur?

Para cezası ne kadar bilen var mı?araç bağlanırsa nasıl çözülür?

merhaba şimdi dernek olarak zanndiyorum yönetimde yer alacam öyle bir teklif var benim buunduğum bölgede şimdi diyorumki internetten engelli araclarına bakıyorum derneklerin bu firmalarla bağlantıya gecmesi uygun olmazmı yani araclardan ihtiyac sahiplerine verilmesi onarı daha fazla yormadan kaymakamlığa hastanelere gönderip cile cektirmeden yani yakınlarıda aynı durumda hastanelerde sefil durumlarına düşüyoruz asansör yok merdivenler cabası birden fazla araki bulasın ne olacak bunların hali bilmiyorum

özürlü aracınızı sizden başkası kullanmamalı 960 tl olarak biliyorum artı mahkemeyle ugraşırsınız

Maliye, "ötv muafiyeti uygulaması için öngörülen şartlar ortadan kalktığı için ötv muafiyeti uygulaması iptal edilir ve başta muaf olunan vergi tahsil edilir" diyerek bombayı patlatabilir!

özürlü araçların sahibinden başkasının kullanamaması yani 3. Bir şahsın kullanamaması doğru bir durum. Zira buna izin verildiği taktirde istismara açık bir durum olduğundan engelliler üzerinden büyük kazançlar sağlanır.
Ançak 1.derecede yakınlarının kullanmasıda yasakki bu akla hayale sığmayacak bir durum
bu yaptırımın kaldırılması için grubun girişimi bulunmakta ancak bunun yanında şahsen bu genelgenin kaldırılması için yasal yollara baş vurma yolunda çalışmalarım sürüyor. Bu aptalça yasağın bir an önce kaldırılması lazımdır. Sebelerinide daha önceki yazılarımda belirtmiştim

çok büyük bir risk.bu riski alıp,eğer araç kullanan var ise,aklı ilede zoru vardır.zira olabilecek ,hasarlı ve ölümcül kazalarda,kusursuz olması durumunda dahi,tek suçlu olma durumu mevcut.

Üst Alt