Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özel üniversiteler engelli indirim bursu veriyormuş..?

Bllssplat

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar, doğru mu? Bilmiyorum bazıları özel üniversiteler engel indirim bursu verdiği öğrendim. hangi özel üniversiteler verdiği bilenler varsa söylesin :)

Sorduğunuz soruyu yanitlamak icin Turkiyedeki tüm özel üniversitelerin burs ve indirimlerini incelemek gerekir yani size bu bilgiyi acikca vermek icin birinin detaylı analiz yapmasi gerekir. Siz hangi üniversiteyi düşünüyorsanız ücretler kısmından bakarak öğrenebilirsiniz.
Mesela bazi üniversitelerin engelli indirimi, engelli yüzdesi oranına göre belirleniyorken bazisinda sabittir, yüzde 20 gibi. Ama memurlara yüzde 25se misal, ikisini de karşılıyorsaniz size en yüksek yüzdeyi veren seçeneği kullanırsınız. Nitekim ben bu şekilde yapmayı düşünüyorum, yüksek lisans için.
Elinizde internet var arastirin hangi üniversiteyi istiyorsunuz, hangi bölüm kaç lira hepsi zaten sitelerinde var. Öğrenmek zor değil yani.

Üst Alt