Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özel üniversitelerde engelli öğrenciler için indirim var mı?

ae.ayvaz38

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Bu seneki lys sonucum iyi geldi ama ben bilkentte okumak istiyorum orası da özel üniversite.Özel üniversitelerde engelli oranı kadar indirim varmış diye duydum.Bu konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. (Engel oranı:%45)

Üniversitelerde engelli öğrencilere rapor oranlarına göre ücret indirimi var, daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki numarayı arayabilirsiniz.

Bilkent Üniversite Engelli Öğrenciler Birimi Sorumlusu: Burcu Kılıçoğlu Tel: 2902483

sayın Life aynı seyi bende merak ediyorum ama bilkentin sitesinde rastlamadım bu konuya. kesin olarak eminmiyiz ?

James Eastwood Devlet üniversitelerinde rapor oranı kadar indirim uygulanıyor ama özel üniversitelerde uygulanıyor mu bilemiyorum, özel üniversiteler de engelli öğrencileri için kampüslerin engelliler için dizaynından engelli öğrencilerin öğrenimindeki araç gereçleri için yardımcı olmaya kadar bir çok hizmeti sunuyorlar, sanırım biraz indirimi de çok görmeseler gerek ama aramadan da bilemeyiz, Bilkentin kendi sitesinde engelli öğrenciler birimi mevcut arayıp sorabilirsiniz, sayenizde hepimiz bilgilenmiş oluruz :)

[FONT=sans-serif]Bilkent Üniversite Engelli Öğrenciler Birimi Sorumlusu: Burcu Kılıçoğlu Tel: 2902483[/FONT]

Üst Alt