Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özel üniversitelerde engellilere indirim var mı?

Konular
10
Reaksiyonlar
0
özel üniveristelerden engellilere yüksek lisansta indirim yapan, hangileri bilen /yapmış/yapıyor olan varmı ??

araştırmak laızm ben sınava giricegim zaman çankaya üniversitesinde vardı engelli indirimi ama şuan hangi okulda var bilmiyorum

maltepe universitesine kesinlikle düşünme sömürürler seni. zaten eğiyim çok kalitesiz okul çok uzakta. keza beykent uni. de oyle bunlar hep paraya çalışıyorlar. özellerinden bahçeşehir iyi universitedir. engellilere kolaylıklar sağlıyor diye duydum

BAhçeşehir de engellilere özel herhangi bir destek söz konusu bile değildir... Engelliler herkesin yararlandığı imkanlardan (Burs vb) hak etmişlerse yararlanır. Onun dışında engelli lavabosu rampalar vb bunların mücadelesini verdiğimizden pek sorun yaşanmaz.

Otoparkı paralıdır. Okul otoparkın gizli sahibidir ama öğrencilerinden para alabilmek için bunu söylemez. Engellisinden bile bu sayede para alır. Otoparkı işletenler hemşerim olmasaydı heralde okulu burslu kazanmış olmamın bir anlamı kalmayacaktı, ziya günlüğü 20 tl civarındadır...

Bahçeşehirin İstanbulun kalbinde Beşiktaş sahilde olması nedeniyle öğrencilerinin yaklaşık % 10 u artık yurtdışından gelen öğrencilerden oluşuyor. Bu yüzden ingilizce artık iyice mecburi dil oldu. İngilizcenizin olması şart...

Kurumsal kültürü beş para etmez. Çok ünlü ama karakteri on kuruş etmez hocaları vardır. O kadar ünlü heriflerin nasıl bu kadar süzme itler olabildiğine şaşarsınız.

Okul öyle meşruti falan değil resmen mutlak monarşiyle yönetilir. Sahibi Enver Yücel ne derse herkes onu yapar. Tüm okul onun ağzının içine bakar. Bu da adamın kendisini tanrı sanmasına yol açmış. Hayatınızda görebileceğiniz en iğrenç karakterdir diytebilirim.

Hülasası ben olsam gider Koç ya daSabancı da yapardım Yükseğimi. Öte yandan şehrin merkezinde istanbulun tadını çıkartayım diyerek master yapacaksanız ve eğitimden öyle çok sey beklemeyecekseniz Bahçeşehir de fena değildir.

Kızları güzeldir. Eğer burslularsa güzelliklerinin yanında zeka emareleri de görebilirsiniz...

Çünkü Bahçeşehir derece yapan öğrencilere (ilk yüze girenler vb) yurt vb nin yanında aylık maaş da bağlar...

Arkadaşım ben önlisans ımı beykent üniversitesinde yaptım gayette memnunum.İndirim konusunu sorarsan ben tam burslu kazandım ücret ödemedim.Okul hayatında başarılar dilerim.

Özel üniversiteler olup olmadığını bilmiyorum ama AÖL lerinde dönem harçlıklarında P indirim uygunlanmakta. Diğer örgün eğitimlerde olup olmadığını bilmiyorum. Ama bunun için MEB na dilekçe vererek konunun bakanımız tarafından bilinmesi çabaları yapabiliriz.

Üst Alt