Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özelde asgari ücretle çalışan engelli ne kadar maaş alıyor?

TURBEY

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
özel sektörde asgari ücretle engelli olarak çalışan ne kadar maaş alıyor kesintiler normal asgari ücretten farklı mı aynımı

değişir genelde asgari fakat çok iyi yetişmişşsen 1500 alırsın

vasıfsız san normal çalışan nakadar alır ise asgri ücret okadar alır artı ufak bir katkı olarakta vergi indirimi alır okadar

880 tl. Vergi indirimi de gelirse 900 tl olacak.

bir aylık yatan maaşım 891.03 tl engelliden vergi kesilmiyor 40-50 tl daha fazla alırsın diyorlardı ama hiç bir fark yok ??

vergi indirimin var ise. evet asgari ücretliden. 25-30 tl daha fazla alırsın.

870 tl alıyorum vergi indirimi yaptırmadım daha çok bir fark olmucak gerek yok.

Fark olmıyacak ama sonuçta bu senin hakkını hakkınızı neden almıyasınız ki?Ayrıca bildiğim kadarıyla vergi indirimi yaptırmadığınız zaman malulen emeklilikten faydalanamıyorsunuz...

arkadaslar bırsey sorcam özel şirkette ortakullularada iş veriyorlarmı

olur neden olması bankada bile ortaokul mezunu çalışıyor hemde normal neden olmasın :)

özel sektörde çalışan engellinin ne gibi hakları var?
mesela hastanede yada tedavi amaçlı izinleri varmı?

Şu an özel bir bankada çalışıyorum..
Verdikleri maaş 1.150 lira

hastaneye gideceğin zaman sölersin onlarda izin verirler . bunda bişey yok , özel bi kural yok yani doktora gidecem de çık git

Salı günleri fizik tedaviye gidiyorum sabah 09.00 ve 12.30 arası yokum :)
İzin vermeleri mecburi fizik tedavi için çünkü bunu başta konuşuyorsun bunu bile bile seni işe alıyorlar..
Doktor işine gelince rapor aldığın sürece istediğin zaman hastaneye gidebilirsin.
Birde bu çalıştığın insanların insafına kalmış :)

Benim anlamadigim beni calistirdigi için 1800 TL cezadan kurtuluyor benim is gücümü kullanıyor.devlet pirimimin yarisini ödüyor.adam tutuyor.900tl bile vermiyor.

Özel sektör de yazılım firmasında çalışıyordum. 2013 Ağustos ayında asgari ücretle başlamıştım. Geçen yılbaşında 1.250 oldu mayısta 1400 olmuştu. Eylül ayında da işten ayrıldım.
İşyerine göre değişiyor. Ben istediğim zaman izin alabiliyordum sıkıntı yoktu. İnsanlıklarına ve senin durumuna bağlı olarak değişiyor.

Üst Alt