Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özelde çalışırken vergi indirimi almıştım. Memur oldum..?

Konular
35
Reaksiyonlar
4
merhaba , Bende bir soru sormak ıstıyorum .

2013 de yuzde 40 sureklı rapor aldım . Ve onu gıdıp vergı daıresıne gosderdım . belge almıslardı sanırım benden ındırım ıcın oyle hatırlıyorum . Sonra ozel sektore gırdıgımde onlar kendısı bıldırdı vergı ındırımımı .
ancak hazıran ayı ıtıbarı ıle engellı memur olarak meb de goreve başladım . pekı vergı ındırımı ıcın ne yapmam lazım .

Maaş/ muhasebeye sordugumda vergı daıresı ve mal mudurlugune basvurcan sonra komısyon toplancak tekrar rapor alman ıcın hast. sevk edıleceksın gıbı seyler soyledıler dogru mu bunlar .
Yardımcı olur musunuz

gastauskas87 mrb elinizdeki rapor veya aslı gibidir
İle vergi dairesine gidip kamuda çalıştığınızı belirterek
Vergi indirimi yazınızı bağlı bulunduğunuz kuruma bildireceklerdir onlarda maaşınıza yansıtacaklardır.

tesekkur ederım .

pekı komısyondan bahsedıolar ayrıca hastaneye gonderme durumları var mı umarım gonderırler cunku yuzde 40 oranı 60 yapcam

gastauskas87 önemli deil eğer yeni bir rapor alarak başvuruda bulunmak istiyorsan eğer vergi dairesine giderek hastaneye sevk alabilirsin bu senin isteğine bağlı
Eski raporun hala geçerli eski raporun komisyona girmesine gerek yok

merhaba ,

Vergı daıresı ıle gorustum aynen sızın dedıklerınız gıbı hersey ,

dedı 1 ay ını doldur once memurlugunun
sonra dılekce ornegı verdı hangı belgelerı getırcegım soylendı .

hastahaneye sevk edermısınız dedım evet ederız dedı . yuzde 60 ı gecerım dıye dusunuom . bu da sgk gırısım 2008 sonrası oldugundan yuzde 60 3. dereceye tabıı tutuluo sanırım

gastauskas87 merhaba eğer %60 ve üzeri oran alırsanız
2 dereceden yararlanırsınız vergi indirimi sadece
Maaşınıza küçük bir artış olur
Emeklilik şartlarınız artık memur olduğunuz
İçin emekli sandığında olacak bütün işlemleriniz.

Üst Alt