Selamlar dostlar,
5 yildir kullandigim aracimi degistirmek icin islemlere basvurdum fakat her birimizin yasadigi sorunlardan birini yasiyorum.
Oncelikle kullandigim aracimin soldan gaz pedalli ve otomatik vites oldugunu belirteyim.
Raporumun ilgili kismi su sekilde: https://i.hizliresim.com/Wq3dN8.jpg
Gorseldeki yaziyi da suraya ekleyeyim ve temize cekeyim.
Bu rapor ile 2014 yilinda bir arac aldim, hic sikintisiz halen kullaniyorum. Yeni bir arac almak istiyorum, bayi ile anlastim yuklu bi miktar odeme yaptim fakat vergi dairesi yukaridaki rapora ozelge istemis, gerekcesi de sag ayak ile ilgili bir engel durumunun yazilmamis olmasi.
Ozelge basvurumu yaptim fakat yaptigim arastirmalara gore hizli olacak bir islem degil.
Simdi sormak istedigim sey, ozelgeyi beklesem mi, (beklersem olumlu cikar mi?) yoksa beklemeyip raporumu yenilesem mi? Cok arada kaldim dostlar, bana bi yardim edin.
5 yildir kullandigim aracimi degistirmek icin islemlere basvurdum fakat her birimizin yasadigi sorunlardan birini yasiyorum.
Oncelikle kullandigim aracimin soldan gaz pedalli ve otomatik vites oldugunu belirteyim.
Raporumun ilgili kismi su sekilde: https://i.hizliresim.com/Wq3dN8.jpg
Gorseldeki yaziyi da suraya ekleyeyim ve temize cekeyim.
Doktor sag ayagimdaki engelden hic bahsetmemis, sadece son cumlesine eklemis. Imla hatalariyla dolu, iki defa 3. parmak yazmis vs vs.SAG EL
1 PARMAK IF EKLEM % 20
2 PARMAK PIF EKLEM YOK % 16
3. PARMAK PIF ANKILOZ % 12
3 PARMAK DIF AMPUTE % 5 PIF ANKILOZE % 6 > % 10
5 PARMAK DIF AMPUTE % 5 5 ANKILOZE % 10
SAĞ EL IÇIN TVFKO % 37
-SOL EL
2 PARMAK DIF AMPUTE % 9
3.PARMAK DIF AMPUTE % 5
4 PARMAK DIF AMPUTE % 5
EL IÇIN % 23
ÜST EKSTREMITE % 21
TVFKO:% 13 TÜM VUCUT FONKSIYON KAYBI ORANI : .
HER IKI EL KAVRAAMASI TAM HER IKI ÜST EKSTREMITESI VE SOL ALT EKTREMITESI ILE KULLANABILECEĞI ÖZEL TERTIBATLI ARAÇ KULLANIR H SINIFI EHLIYET ALABILIR.
Toplam oran: %52
Teshis:
HER IKI EL PARMAKLARINDA DOGUMSAL AGENEZI
Bu rapor ile 2014 yilinda bir arac aldim, hic sikintisiz halen kullaniyorum. Yeni bir arac almak istiyorum, bayi ile anlastim yuklu bi miktar odeme yaptim fakat vergi dairesi yukaridaki rapora ozelge istemis, gerekcesi de sag ayak ile ilgili bir engel durumunun yazilmamis olmasi.
Ozelge basvurumu yaptim fakat yaptigim arastirmalara gore hizli olacak bir islem degil.
Simdi sormak istedigim sey, ozelgeyi beklesem mi, (beklersem olumlu cikar mi?) yoksa beklemeyip raporumu yenilesem mi? Cok arada kaldim dostlar, bana bi yardim edin.