Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖZİDA Başkan yardımcısı Reyhan Gazel nerede?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MESTAN

Üye
Konular
67
Reaksiyonlar
1
Şubat 2011 Güncel: Sayın Reyhan Gazel Özürlüler İdaresi Başkanlığı'ndaki görevinden istifa ederek ayrılmıştır.

Olur ya insanlık hali bi rahatsızlığı varsa geçmiş olsun diyelim
Belkide siteden bi arkadaşımız kalbini kırdı bize küstü
Aklıma bi ara bayanları rahatsız eden arkadaşlar bile gelmedi değil,acaba onlarmı soğuttular siteden
Net i kesikse diyecek lafımız yok tabi
Belkide farklı nickle aramızda
Neyse işin esprisini bitarafa bırakalım bu insanların bilgilenmeye hakkı var dimi arkadaşar sağlık raporu ile ilgili önerilerimiz başlığını takip edenler bana hak verecektir
Çokmu zor yani düzenleme çıkıyor veya çıkmıyor demek özida başkan yardımcısının 2 sene önceki yazısı aynen şöyle 2 yıldır calışıyoruz cok kısa zamanda size müjdeyi vereceğiz :p

Biz istiyoruzki net olun anlaşılan pabuç pahalı belli yerde sıkıştınız söyleyin açık açık deilmi,2006 daki yönetmelik uygulamaya başlayalı 5 yıl oldu bu hükümet tek başına iktidar olalı 9 yıl olcak elde avuçta ne var bi kısım engelliden gasbedilen haklar diğerlerine pay edildi eldeki bu varsa artı bi olay biri çıksın açıklasın
Reyhan hanımdan nezaketen raporlarlarla ilgili calışmalardaki son durum hakkında bilgi aktarmasını isterdim, foruma ha gayret yazın yazın demek daha kolay dı sanırım.

Evet bencede haklı olduğun noktalar var arkadaşım

Mestan kardeşim hitap şekliniz yanlış.Reyhan Gazel hanımefendi adını soyadını belirtmiş kendini saklamamış.Kendince yardımcı olmaya çalışmış yazılarından okuduğum kadarıyla.Senin benim gibi forumda kendini gizlememiş .Hepizin sorunları bir noktada birleşiyor, anayasada değişti haksızlıklar düzelir inşanlah.

Faruk bey kimsenin kişiliğle veya kendisiyle bi problemim yok olamazda,Reyhan hanımın çabası olmadı demiyorum zaten.
Bana şu sorunun cevabı lazım kem küm lazım değil sağlık raporlarıyla ilgili sorunlar nezaman hallolacak ?
İnşallah yakında düzelcek de diyebilirsin .

Reyhan hanımla görüşmüştüm sorunumu en kısa sürede haletti
evet yoğundular toplantılar sonuç vermedi çünkü hükümetin borusu ötüyor
seçim yaklaşıyor artık engelli olarak bizim elimizde olacak
sırf bu yüzden oy vermiye bilirim
faruk çelik diyorki ülke menfatini gözettik bilmem kaç katirilyon doğuya yatırım yapmışlar
ama özülülerin hakkını gasp ederek de olmaz ki canım diyen olmadı
20 yıl sonra emekli olacak engeli
pirimler yüksetildi 4-5 sene daha fazla çalışacağız
vergi indirimi engelin çıtası yükseltildi sonuç 1 milyon engelli mağdur
herşeyin farkındayız demi...!!!!!!

sayın reyhan gazel en son başkan yardımcısı olduğunu ilan etmek için siteye girdi artık olurda başkan olursa bidaha girer o kadar samimiyetine güvenmiyorum ki farklı olsaydı ayda bir olsa siteye uğrar bir iki sorun dinlerdi çözüm odaklı olmasada yinede görevinde başarılar dileriz:)

mecliste 1 tane bile engeli olursa temsilidir geriye baktığınızda kendi çapında yüksek oranlı bir topluluğu temsil eden azda olsa ses duyulur ama duyulur hiç duyulmamaktan iyidir ifade derken ifade kabiliyetine bağlıdır adam vardır tek konuşmasında 10 konuşmacının söylediğini özetle açık net anlatır ama anlayana

Össur arkadaşım; eskiye göre hastanelerin durumu cok cok daha iyi durumda.Ben 16 senedir hastane kapılarındayım, önceleri bir mr filmi cektirmek için hastanedeki temizlikçiden bile nerdeyse imza almak gerekiyordu ve aylar sonra özel mr merkezlerinde filmimi cektiriyordum..Bugün istanbul okmeydanı hastanesine git ,sadece tc kimlik numarasıyla muayene oluyorsun ve aynı saat içinde mr filmini çekiyorlar.Her ne kadar bu iktidarı sevmesemde bazı şeyleri görmezden gelemem fakat bu hükümet engellilere bakım parası cıkardı engellilerden oy aldı belki secim taktiği belkide gercekten engellilere bir fayda sağladı.Kolu bacağı olmayanlarda rapor alsın almasın demiyoruz ,kolu bacağı olmayan insanlarıda kücümsemiyoruz bu arada bu şekilde olupta sağlam insanlardan cok cok daha maaş alıp emekli olmak istemeyen arkadaşlarımda var, biz sadece sapasağlam düzenbaz insanların haksız emekliliğine karşıyız.

evet tabiki bu ülkede düzelme var bunu inkar edemeyiz.burada insanların kasteddiği kişi ÖZİDA başkan yardımcısı ise engelliler için ne yapılıyor,ne yapılmıyor,bunu takip edip insanları bir şekilde bilgilendirme yapılması gerekiyor.yani görevini tam yapmıyormu ? yoksa oda nede olsa kapağı attık buraya eski kafa memur zihniyeti ilemi çalışıyor.buna bakmak lazım değilmi yorum yapmadan önce araştırmak lazım

Arkadaşım konuyu sağa sola çekmeye gerek yok,milli kalkınma modellerinden bahsetmiyoruz burda yok otoyol yapılıyomuş,yok sıra beklemiyormuşsun
Mersin limanı pahalıya gitmiş beni bağlamıyor yeride bu başlık değil
Ben soruyorum düşürülen sağlık raporlarıyla ilgili bir calışma varmı yok mu varsa nezaman sonuçlanacak
Reyhan hanım nerde dememin sebebide kendisi raporlar daki sorunlar konusunda fikirler istedi notlarını aldı
çözüme az kaldı dedi fakat son 1 senedir ses seda yok
Düzenleme yapılmıcaksa bunca kişinin bunu bilme hakkı yokmu-şayet yapılcaksa bu seneler niye akıp geçiyo
Fatih gemileri 1 gecede yüzdürdü karadan biz geçen 5 seneden bahsediyoruz vede tek başına iktidar varken

faruk 34 sen kafanı yorma senın guvendıgın adamlar o bahsettıgın sahtekarların raporlarını evlerıne teslım edıyorlar dıger yandan sehtecılık yaptıklarını ıma etmeye calıstıgın kolu bacagı olmayanlarda rapor zaten alamıyorlar onuda gec vergı ındırımıyle karsı karsıya kalıyorlar malum sonuc sıfır rapor alamayınca ne oluyor bılıyormusun iş bulamıyor ozel sektor almıyor devlet te hangı bırıne ıs verecek ve % 80 de ilkokul mezunu bu insanların syn alıye kavaf bızzat kendısı acıklıyor ve ınatla memur kadrosu acıyorlar sunuda soyleyım affınıza sıgınarak turkıye 81 ılden olusuyor istanbul sadece 1 tanesı istanbuldakı olanakları örnek verırsen olmaz baska ıllerdende ornek ver bıraz ve ben mestan arkadasıma katılıyorum reyhan hanımın en azından ıyı veya kotu bır sonuc bıldırmesı gerekır 2 yıldır kanun degıl yasa degıl bahsedılen sadece duzenleme belkı meclıse sunsalar oylamaya bıle gerek kalmayacakları bır konu

selamlar

Arkadaşlar siteye sürekli girip yazılanları okuyorum. Buradan beni bulup arayan arkadaşlarıma da elimden geleni yapıyorum. İnşallah yapmaya da devam edeceğim. Gündüzleri yoğunluktan, akşamları da oğlumla ilgilenmekten yazmaya fırsatım olmuyor. Bilmeyenler için benim oğlum da bu sitenin doğal üyesi... SP li- MR li. Kendisiyle birlikte sorunları büyüyen ve farklılaşan bir genç olma yolunda. Okuma yazma bu aralar en büyük derdimiz. Bunu anlayışla karşılayacağınızı düşünüyorum.

Gün içinde arayan arkadaşlarla konuşmak isterim.

Tel: 0312 229 86 62

reyhan hanım sizi anlıyoruz tabiki de oğlunuz içinde geçmiş olsun ama uzun zaman siteye herhangi bir yorum yazmadığınız için ister istemez kafalarda soru işareti olmakta en azından belli dönemler de 10 dk nızı ayırıp bir iki yorum yazar ve sorunlar hakkında bilgi verirseniz hem sizin hemde bizim açımızdan daha iyi olur

Benim kendisine sorum özida başkan yardımcısı ve sitenin bir üyesi olarak kendisi bize şu anda kurumunuzda veya başka kurumlarda engellilerin sağlık raporlarıyla ilgili bir düzenleme çalış ması varmı yokmu?
Varsa sizin 2 sene önce ilettiğiniz üzere çok kısada sonuçlanacak olan çalışmalar ne zaman sonuçlanacak?
Eğer yoksa onuda bilelim.
Lütfen bize yardımcı olacaksanız buradan net cevap veriniz.

benim sorumda Reyhan hanıma bu boş olan kadrolar ne zaman doldurulacak ? bunun için bir çalışma var mi kanunen hakkımız olan iş istishami ne zaman gerçekleşecek Kanunen var olan haklarimiz anayasa güvencesine alındı bunun için çalışmalar nelerdir cevaplarsa Çok sevineceğim ...

Yeter artık bu rapor yönetmeliği kurunun yanında yaşı da yakıyor, yeni bir düzenleme getirilsin,
çalışmalar ne durumda en azından bilgi verilebilir, 8.5 milyon insan görmezden gelinemez...

Selamlar arkadaşlar

Yaptığımız işlerle ilgili bilgi isteyenlere özet olarak yazıyorum;

- Öncelikle kurum başkanımız yaklaşık 3 ay önce değişti. Özürlülerimiz için gözü kara ve oldukça çalışkan bir arkadaşımız - engelli dostu- kurum başkanı oldu. Yeni kurum başkanımız Sayın Bekir Köksal İstanbulda yaşayanlar için tanıdık bir isim. İSÖM (İstanbul Büyükşehir Belediyesi Özürlüler Müdürü) Müdürüyken bize atandı. Kişisel olarak anlaşıp anlaşamamamın ötesinde özürlülerimiz için başarılı işler yapacağından şüphem yok. Daha önceki Kurum Başkanımız Abdullah Bey için de söylemiştim Bekir Bey için de söylüyorum. Lütfen Kurum Başkanlarımızı yıpratmayalım. Sürece bırakıp yaşamımıza katacakları olumlu değişiklikler için fırsat tanıyalım lütfen. Bunu özürlülüğü yıllardır hücresine kadar yaşayan bir anne olarak sizlerden istirham ediyorum.

- Sağlık Kurulu raporlarıyla ilgili süreç konusunda sizlere buradan ayrıntılı bilgi yazamam. Çünkü kurumun temsil görevi bende değil. Ancak bilmelisiniz ki sürecin gecikmesi bizim kurumla değil, aksine kurumumuzun yoğun çabası sonucunda asıl bizleri uğraştıran EK 4 sayılı cetvelin tekrar düzenlenmesi için Sağlık Bakanlığının tekrar devreye girmesi ile ilgilidir. Onlarca doktor cetveli yeniden düzenlediler. Bu süreç bizim kontrolümüz dışında biraz uzadı. Ama Ek 4 sayılı cetvel yeniden düzenlendi. Ne zaman kamu oyuyla paylaşılacağı Sağlık Bakanlığı ile ilgili.

- Bir çok yeni proje çalışması yaptık. Doğrudan özürlülerimiz için yararlı sistem çalışmamız var. Kısa bir zaman sonra tümünü Kurum Başkanımız sizlerle paylaşacaktır eminim.

- Engelsiz Türkiye Projesi yeniden başlıyor. Türkiyeyi uzmanlarımızla adım adım gezmeye devam ediyoruz. Gittimiz illerde özürlülerimiz için veri tabanı ve ulaşılabilirlik çalışmaları yapılacak. Haklarımız konusunda bilgi verilecek. Tabii her özürlü vatandaşımız bu siteyi kullanan arkadaşlar kadar şanslı değil. Bilgisayarı yaşamında görmemiş ya da bilgisayarı kullanamayacak durumda olan örn. zihinsel özürlü kardeşlerimiz için biz onlara gideceğiz. Halen kaynaştırmayı bilmeyen çok vatandaşımız olduğunu üzülerek görüyorum.

- Bu yıl ulaşılabilirlik açısından eylem yılı ilan edildi. Bu konuda yoğun çabalarımız var.

- Önemli bir kampanyanın adımlarını atıyoruz.

- İstihdamla ilgili çalışmalarımız devam ediyor.

Ancak unutmayın ki bizler uygulamaların içinde değiliz. Adımız Özürlüler İdaresi olabilir ancak sadece tüm işlerin kurumlarda koordinesini yapmak bizim asıl görevimiz. Sayımız 100 kişi bile değil. Yani kurumların yapmadığı işlerden bizleri lütfen sorumlu tutmayın. En azından doğrudan beni sorumlu tutmayın. Keşke elimde sihirli değnek olsa... Ama öğlen tatili yapmadan çalıştığımdan kimsenin şüphesi olmasın. Gücüm oranında çözebileceğimi de...
Ayrıca beni Türkiyenin her yerinden arayan tüm arkadaşlarımla vaktim oranında mutlaka görüşüyorum. Arayanlar biliyordur eminim. Yapabileceğim tüm şeyleri yaptığımı da...

Lütfen kisisel olarak fikirlerinizi, düşüncelerinizi, belki isyanlarınızı, kızgınlıklarınızı, iyi düşüncelerinizi... bana doğrudan iletin. Ya da kuruma uğrayın. Yapabileceğim her şey için mutlaka yanınızda olurum. Bundan eminim olunuz lütfen

Sevgiyle kalın

rgazel@ozida.gov.tr

Tel: 0312 229 86 62

bu açıklamalarınızdan dolayı minnettarız size karşı eminimki sitedeki kimsenin garezi olamaz iyi niyetinizi bilmekteyiz sadece uzun zaman siteye uğramadığınız için acaba denilsede bu tutum ve yorumunuz yeterli bir açıklama oldu elbette Reyhan hanım
şu konuyu ben ve eminimki tüm arkadaşlarım merak etmekte kamuda açık bulunan 38 kadro bu yıl sonuna kadar dolacakmı doğrudan olmasada dolaylı bilginiz varsa bizimle paylaşmanızı rica ederim şuan belkide en önemli konu bu saygılar

Arkadaşlar Reyhan Hanımı tanımayanlar burada aleyhinde atıp tutuyorlar.Özürlülerle ilgili yapılmayan herşeyden Reyhan Hanımı sorumlu tutmaya çalışıyorlar.Sanki bütün yetki Reyhan Hanım da da yapmıyor.Benim bir sorunum oldu Çorum dan kalktım Ankara ya yanına gittim.Randeum falan da yoktu.Hayatımda hiç görmedim.Sadece bu siteden duyuyorum ismini.Neyse Başbakanlık Özürlüler Idaresi Başkanlığına gittim.Oradaki görevliye kendisiyle görüşeceğimi söyledim.Reyhan Hanıma bildirdiler.Misafirleri olmasına rağmen benimle görüşmeyi kabul etti.5-10 dakika bekledikten sonra misafirleri çıktı beni çağırdı.Makamında bizzat görüştük.Sorunumu dinledi.O kadar iş yoğunluğunun arasında bana zaman ayırması beni dinlemesi bile yeterli.Özürlüler Idaresi Başkanı Bekir Köksal bey de Çorum lu.Pırıl pırıl,çok çalışkan dürüst,adam gibi adam biri olduğu Çorum da herkes tarafından söyleniyor.Inşallah bizler için faydalı işlere imza atarlar.

açkurt ne çabuk unuttunuz işsizim memurluk sinavi açılsın dediğiniz günleri ? pohpohlama yapacağiniza var olan haklarimizi talep etseniz ne kadar iyi olur ... bir ton sorunlari var arkadaşlarimizin hangileri çözülmüş ? yapılıyor çalışılıyor demekle olmuyor önemli olan icraatlar değilmidir ? nerde bu açık olan kadro ististamı ? yok! nerde rapor yönetmeliği yok ! nerde maliyenin var olan haklarin gasp etmesine karşi düzenleme yok ! bu nasil çalışmadir ki senelerdir bir arpa boyu yol alinamamiştir ?

Öncelik okuma yazma.... Hangi çağda yaşıyoruz??????????????????? Bu lafı bir eğitimci nasıl söyler?

Diğer söylemlerinizde haklı olabilirsiniz ama Reyhan hanım, 'okuma-yazma' derken;genel engellilerin okuma-yazma-eğitiminden bahsetmiyor,kendi engelli çocuğunun eğitiminden bahsediyor ve de bu yüzden siteye vakit ayıramadığını yazmış..Lütfen iyi okuyup, anladıktan sonra yorum yapalım...

Arkadaşlar ben de sizin gibi benzer sorunlar yaşıyorum.Ben de işsizim.Ayrıca 2001 den beri işsiz olmama rağmen 2022 maaşım yersiz ödeme iddiasıyla borç 7.236 lira borç tahakkuk ettirildi.Dava açtım mahkeme devam ediyor.Özürlüler Idaresi Başkanlığının yetkileri kısıtlı.Birşeyler yapmaya çalışıyorlar ama yetkileri kısıtlı olduğundan maalesef yetersiz kalıyorlar.Anlamadığım engelli sorunlarıyla ilgili bütün çözümleri ÖZIDA dan beklemeniz.Sorunlarınızı dile getirin tabi ki.Ama sadece ÖZIDA yı hedef almakta doğru değil.Başbakanlık ve diğer kurumlara da sorunlarımızla ilgili bol bol email ve faks yollayalım.

selamlar

sevgili arkadaşlarım,

bir konuya açıklık getirmem gerekiyor sanırım. ÖZİDA ile ilgili geçmişte yapılmayan, yapılamayan hiç bir şeyi üzerime almadığımı sanırım anlamışsınızdır. yaklaşık 2 yıldır o kurumdayım. Daha ne kadar ÖZİDA da çalışacağımı sadece Allah bilir. Ama son nefesime kadar özürlülüğün bizzat içindeyim. Kurumda olsam da olmasam da. Farketmez.

Oğlum Aral daha 11 yaşında. Henüz okumaya geçemedi. 2,5 yaşından beri düzenli olarak özel eğitim alan bir özürlü çocuğun henüz "a" harfini bile tam bilememesi ne ile açıklanır bilmiyorum. Ama bu sadece oğlumun değil eğitim durumlarımızın genel sıkıntısı. Bu nedenle bizzat oğlumun özel eğitimi üzerime aldım. Eşimle özel eğitimci gibi oğlumuza harf öğretmeye çalışıyoruz. Böylece ileride en azından otobüse binerken daha kolay binsin diye. yani bu tamamen sadece sizlerin anlayacağı basit bir sorunum. Ama bunu bile eleştiri konusu yapmanızın gerekçesini öncelikle bu siteye giren kişilerin genel yaşamsal olgunluğunu bilen bir kişi olarak anlamam zor.

beklerdim ki bana bu zorlu anne sürecinde destek olasınız. Belki hiç aklıma gelmeyen bir yöntem öneresiniz. Neyse... Bu benimle ilgili bir şey. Kurumu, sizleri elbette ki ilgilendirmez. Akşamlarımı oğluma ayırmamı lütfen çok görmeyin.

İstihdamla ilgili süreç sadece bizim kurumun kontrolünde değil. Ama biliniz ki hukuk müşavirimiz ve ilgili tüm birimlerimiz bizler için gerçekten canını dişine taktı çalışıyor. Ama yetkimiz oranında işin içinde olabiliyoruz.

Bunları daha iyi anlayabilmeniz için lütfen kurumumuzun kuruluş gerekçelerini iyi okuyun derim. Biz sadece danışman nitelikte bir kurumuz. Danışılmasa bile oldukça yoğun olarak işin içindeyiz. Ama kimsenin üzerinde, kimsenin amiri konumunda değiliz.

yine de özürlülükle ilgili tüm olumsuz süreçleri bana yüklemek isterseniz, eğer içinizi daha rahatlatacaksa ben alışkınım buna zaten.

Ama ben kime söyleneyim?

Bu sitede en azından beni anlayanları görmek isterdim. Neyse unutmayın ki bizleri sadece biz düşünüyoruz. bir de bir avuç engelli dostu. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

sevgiyle kalın

Reyhan hanım çalışmalarınızdan şüphemiz yoktur sorunları en iyi sizler bilirsiniz ama bir gerçek varki
sorunlar özürlülerin piskolojilerini bozmuş durumda devlet yetkilileri bunu görmesden geliyor ve bir an evvel sorunları gidermek zorunda engellilere engel neden koyuldu bence suçlu ilan edilmeli sorumluılar cezalandırılmalı
faruk çelik baş sorumlusudur

özürlüler daire başkanlığı genişlemeli
her ilde bir danışma merkezi kurulmalı ve bire bir görüşmelerle özürlü kardeşlerimize yardımcı olmamlılar çünkü özürlülere bakacak başka kurum yok
Reyhan hanım Bursa dan Ankara ya gelmiştim sorunumu halletiniz tşk ederim tekrardan
başarılarınızın devamını dilerim iyi çalışmalar

Öncelikle şunu belirtmeden geçemiyeceğim Reyhan hanımın şahsına kişisel olarak herzaman saygım sonsuz,şahsi niyazım kurum nezdindedir ve gözüken oki tartıştığımız konuda insiyatif siyasi iradenin elinde çalışmalar yapılmış hazırlıklar bitmiş ne için beklendiği belli değil
Ama maalesef ülkemizde her konuda olduğu gibi bu konudada yapılacak düzenleme ki varsa tabi insanlara kustura kustura yapılıyor bin dereden su getiriliyor normal olan hiçbir uygulama olmicakmı hayatımızda .Ben Reyhan hanımın cevabından şunu anladım yakında cıkacak bir yönetmelik gözükmüyo ve şahsımca bu tasarıyı hazırlıyanların nüzerinde durduğu tez engellilere biraz kamuda kadro acıp belli kesimede bakım aylığı hakkıyla bu ateşi söndürme cabası olcak gibi gözüküyo ,arada kalanları mevlam düşünsün

[

- Sağlık Kurulu raporlarıyla ilgili süreç konusunda sizlere buradan ayrıntılı bilgi yazamam. Çünkü kurumun temsil görevi bende değil. Ancak bilmelisiniz ki sürecin gecikmesi bizim kurumla değil, aksine kurumumuzun yoğun çabası sonucunda asıl bizleri uğraştıran EK 4 sayılı cetvelin tekrar düzenlenmesi için Sağlık Bakanlığının tekrar devreye girmesi ile ilgilidir. Onlarca doktor cetveli yeniden düzenlediler. Bu süreç bizim kontrolümüz dışında biraz uzadı. Ama Ek 4 sayılı cetvel yeniden düzenlendi. Ne zaman kamu oyuyla paylaşılacağı Sağlık Bakanlığı ile ilgili.

- Engelsiz Türkiye Projesi yeniden başlıyor. Türkiyeyi uzmanlarımızla adım adım gezmeye devam ediyoruz. Gittimiz illerde özürlülerimiz için veri tabanı ve ulaşılabilirlik çalışmaları yapılacak. Haklarımız konusunda bilgi verilecek. Tabii her özürlü vatandaşımız bu siteyi kullanan arkadaşlar kadar şanslı değil. Bilgisayarı yaşamında görmemiş ya da bilgisayarı kullanamayacak durumda olan örn. zihinsel özürlü kardeşlerimiz için biz onlara gideceğiz. Halen kaynaştırmayı bilmeyen çok vatandaşımız olduğunu üzülerek görüyorum.

-
Reyhan hanım Raporlarla ilgili süreç i neden yazamıyosunuz onu anlamadım?Bilgilendirme yasağımı var kurumunuzda baişkanınız bi acıklama metni versin burdan paylaşın bizimle.
Engelsiz Türkiye projesi 4 yıl önce başladı zaten özürlülerin yarısı özürlü satatüsünden cıkarıldı yönetmelik operasyonuyla ...

ozürlülere büyük umut

sn Reyhan gazel kendisi özürlülerin sesini duyan tek kişi bende kendisini hiç tanımıyordum ama bir gün ona ulaşmayı başardım bir insan bu kadar iyi bu kadar merhametli bi okadar da alçak gönüllü olabilir ALLAH ondan razı olsun süper biri özürlüolarak gittiğim tüm kapılardan kovuldum 2 sınıf insan muamealesi gördüm o yüzden onu ne yapsam azdır benim yanımda

şuan AK PARTİ SİVAS MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI onu canı gönülden ben ve ailem destekliyoruz illerimiz farklı olsa bile gönlümüz ve dualarımız onun için

Sn Başbakanım ALLAH sizden razı olsun böyle çok değerli bir insanı aday olarak gösterdiğin için size canı gönülden borçuyuz ben d.bakırdanşeyh kasımın torunu ve özürlü bir vatandaşım sn Reyhan gazel kendisi özürlülerin sesini duyan tek kişi bende kendisini hiç tanımıyordum sadece ismini ve kalbinin güzelliğini biliyordum ama bir gün ona ulaşmayı başardım bir insan bu kadar iyi bu kadar merhametli bi okadar da alçak gönüllü olabilir ALLAH ondan razı olsun süper biri özürlü olarak gittiğim tüm kapılardan kovuldum 2 sınıf insan muamealesi gördüm o yüzden ona çok borçluyum şuan AK PARTİ SİVAS MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI onu canı gönülden ben ve ailem destekliyoruz illerimiz farklı olsa bile gönlümüz ve dualarımız onun için

:):) Al işte tam Levent Kırca ya göre bir malzeme

arkadaşlar biizde malesef bence şöyle bir yanlış düşünce var:
bir kurumda çalışan yapması gereken bir şeyi yaptığı zaman hemen onu pohpohluyoruz,işini yapması kadar doğal bir şey yokki zaten.kendisine verilen işi yapıyorlar,artı artı sana bana ne yapmışlar onu merak ederim ben.
işinin gereğini yapana çok bişey yapıyorsun denmez işini yapıyor denir!!!

MESTAN;
levent kırca değil tam cem yılmazlık valla:p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt