Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özida sitesindeki geri sayan saatin anlamı nedir?

tolga0164

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ozida sitesindeki engelleri kaldırmak için saat var geri sayım yapıyo neyi ifade ediyor acaba o anlam veremedim

Bende merak ettim şimdi acaba neden koymuşlar bişeyde yazmamışlar link falanda yok.
Engelleri Kaldırmak İçin Kalan Süre: 391 gün 7 saat 59 dk 30 sn :S

Bence belediyelere ve kamu kurumlarına yapısal eksikliklerin gidirilmesi için verilen süre ile ilgili sanırım

tesadüfe bak,8 temmuz 2012 ye dek geliyor.ben çalışırsam tam 16 yıl olacak ogün.8 temmuz 1996 da işe girdim.

kamu kurumlarına tanınan süredir 2012 temmuz ayında engelliler için kamudaki eksikliklerin giderilmesi için verilen zamandır

bu acizliklerini gösteriyor başka birşey değil öncelikle vergi indirimini kaldırıp emeklilik hakkımızı versin 1 milyon özürlü mağduruz ....

bu saati tüm kamu kurumlara gönderecen :D:D:D:D

Özida nin son kullanma tarihini gösteriyor o tarih.O gün geldiğinde ÖZİDA hayata veda edecektir.

5378 Sayılı Özürlüler Kanununun öngördüğü 7 yıllık süre 2012 Temmuz ayında doluyor

Üst Alt