Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özür durum bildirir raporunda istihdam kısmı boşsa çalışamaz mıyım?

Dostum nerede nasıl istihdam edileceğini belirten bir not olacak.o gerekli olmasa istihdam seçeneğini koymaz hastane.
Bende de işaretli değil tekrar çıkartacağım.

Bayram sonrası hemen başvur aradan Çıkart.inşallah Gönlünce olur her şey

Bedensel ve zihinsel işlerde çalışâmaz raprumu çalışabilir olarak düzletirler mi?

arkadaşlar, işe başlamak istiyorum fakat raporum engel oluyor.
Bedensel ve zihinsel işlerde çalışamaz raporumu çalışabilir arak degiştirebilirmiyim?

bedensel ve zıhınsel ıslerde calısamaz demek hıcbır ıs yapamaz demek getır gotur ısı ıcın bıle bedensel aktıvıte lazım sen doktorunla konusup yenı rapor alman lazım .

kaderimsee çekerim..

6 ay sonra, tedavi gördüğün doktorunla durumunu anlat, sağlık durumuna göre sağlık kuruluna sevk alabilirsiniz diye düşünüyorum.
Hakkınızda hayırlısı olsun

Bu ülkede en çok üzüldüğüm konulardan biri engelli sayısının çok fazla olması, diğeride gerçekten iş konusunda ve bazı konularda engellinin acı çekmesi ve eminim buradaki herkesin ortak fikri yanı aklı selim düşünce, sağlıklı olsaydıkta, olmaz olsun ötv indirimi istihdam konusu, maluliyeti şusu busu, ya engelli raporu aldığımda oturarak çalışabilir yazmış, işkur a gittim ya bizden %99 ayakta çalışabilen engelli istiyorlar dediler kafayı çizmiştim,

İstihdam kısmı boş olamaz eksik olmuş rapor

Eserin79
ıstıhdam kısmında calısabılır yazıcak zatende acıklama kısmı şu vb ıslerde calısamaz yazmıcak sadece. Benım acıklama bos raporda ıstıhdam kısmı calısabılır.

Üst Alt