Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özür durumu tayininde raporun açıklama kısmına ne yazdırmalıyım?

birazozgurluk

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Selam,

Özür durumu tayin isteyeceğim ama Açıklama kısmına ne yazacağımı bilmiyorum. Engelli raporundaki “Açıklama” kısmındaki “xx haklarına sahiptir” tarzı bilgiyi mi gireceğim?

selamlar,

ben başvurumu yaptım ve bana istediğiniz bilgiyi girebilirsiniz denildi. bende durumu izah eden bilgiyi girdim ama yinede ispatlayamayacağınız bir bilgiyi girmemenizi öneririm.

bu arada uygun görürseniz aşağıda yer alan konular hakkında bilgi vermeniz mümkün mü?
- hizmet punaınız
- hangi ili istediğiniz.

Teşekkür ederim. Siz ne yazdınız?

Ben Diyarbakır il içi yapacağım. 271 puanım var. Türkçe branş

antalya yazdım puanım 9 :( ama bu kategorideki yer değiştirmelerde mi sizce hizmet puanına göre yapılacak?
ben aday öğretmenim ama formasyona puan verilmedi. önceki hizmetlerden de puan gelmedi bişey yapabilir miyim hiç bilmiyorum

Gelir umarım hocam. Açıklama kısmına ne yazdınız siz? Ben de örnek alayım :)

Evet, hizmet puanına göre yapılacak

özelden ilettim hocam.peki bişey daha sorabilir miyim. hocam neden iller arası normal başvuru ile yapmadınız veya ilçe içi başvuru.
ayrıca ben özre bağlı yer değiştirme nin de hizmet puanına göre yapılacağına dair açık bir ifade göremedim yani ben engellilik durumu nedeni ile yapılan yer değiştirmeleri kastediyorum

ya biraz da saçma olmaz mı sistem hem il hemde ilçeyi sordu eee?
zaten kaç tane okul varki gidebileceğim??

Üst Alt