Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özür oranı %87'de kaldı! Nöroloji değerlendirmesi eklenmemiş..?

beyazakar

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba ,

babamın özür oranı sağlık raporunda nöroloji dr.verdiği %80 özür oranı yazılmamış,
fizik %80,
dahiliye%20,
üroloji% 15
sonuç %87 olarak belirlenmiş,

ötv indirimden %90 üzerinden yararlanabilmek için ne yapılması gerekiyor,
beş yıl önce verilen raporda oran%82 idi.

beyazakar

nöroloji yerine fizik oran vermiş demek ki.

Yaş 60'ın üzerindeyse bir %10 eklenmeliydi. Onu eklememişlerse itiraz edilebilir hastaneye ya da il sağlık müdürlüğüne

teşekkür ederim,tam anlayamadım nöroloji %80,fizik%80 yazıyordu cetvelde ,ama sadece biri yer almış raporda,%10 da eklenip eklenmediğini nasıl hesaplayabilirim.

oranlar 86 yapıyor 60 yaş üstü %10 eklenince 87 yapmış. bence o eklenmiş

itiraz edilen rapor sonucuna tekrar itiraz mı etmemiz gerekiyor,veya başka bir rahatsızlıktan dr mı muayene olmamız gerekiyor,ve hemen başvuru yapabiliyormuyuz ,çok teşekkür ederim yararlı bilgilerinizden dolayı.

merhaba,bana yardımcı olursanız seviniririm ,ötv indiriminden yararlanabilmek için eski rapor oranına itiraz ettik,yeni rapor oranı %87,tekrar itiraz edebilirmiyiz,çünkü babam 75 yaşında ,h sınıfı veya otomatik vites araç kullanamaz rahsızlığından dolayı,hastaneye gittim,hiçbir şekilde yardımcı olmadılar,babamın farklı rahatsızlıkları da vardı ama muayene olupta raporuna eklenmedi,tabiki benden kaynaklanan bir hata çünkü oranların nasıl hesaplandığını bilmiyordum..

bu arada BİMER'i de aradım ,sorunumu yazılı olarak iletmemi istediler..

Üst Alt