Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özür oranı için başvuru yapmak istiyorum.. Hakem hastanesi ne oluyor ?

derya0341

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar obezite ve troit için özür oranı raporu almak istiyorum..
Hepsi randevu ile çalışıyormuş..
Kocaeli bölgesi randevu yok..
Hakem hastanesi Derince eğitim araştırma görünüyor.. 15-20 gündür randevu yok..
Devlet hastanesine bulabildim..
Ne fark var acaba ?
Obezite ve troit kanserinden ne oran alabilirim?
Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi ?

derya0341

Arkadaşım
20.02.2019 tarihli resmi gazetede Erişkinler için engel oranları cetveli var oradan bulabilirsin.Endokrin ve onkolojide mevcuttur.Hakem hastane eğer oranlarınız düşük çıkarda itiraz ederseniz il sağlık müdürlüğünün sizi yönlendireceği hastanedir.Hakem hastane olmasına gerek yok ilk etapta.
Saygılarımla

scorp06

Teşekkür ederim arkadaşım bulduğuma gideyim o zaman çünkü randevu yok

derya0341

@scorp06 ın dediği gibi ilk aşamada hakem hastanesi şart değil, dilerseniz hakem hastaneye ya da herhangi bir devlet hastanesine, eğitim araştırma hastanelerine ve üniversite hastanelerine başvurabiliyorsunuz. şurada listelenmiş daha önce başvuru yapabileceğiniz hastaneler. yalnız onkoloji servisi her hastanede yok.

rapor için başvurduğunuz hastanede olmayan bölümler varsa sizi yine bölümün bulunduğu en yakın hastaneye sevk ediyorlar diye biliyorum. baştan onkoloji servisi olan bir hastaneye başvurursanız işleriniz bir nebze kolaylaşabilir. randevu almak istediğiniz hastane için 182 randevu hattını arayarak yeni randevuların ne zaman açılacağını sorabilirsiniz. onlar size mesela 30 temmuz randevuları 15 temmuzda açılacak diye bilgi verirler. ben o şekilde sekreterlikten 4 ay sonraya randevu veren hastane için 25 gün sonraya randevu alabilmiştim. yalnız yeni açılan randevular da gece 12 de açıldıktan hemen sonra kapılıyor bilginiz olsun. gece nöbet tutup randevuyu kapmak gerekiyor.

umarım işlerinizi kolayca halledebilirsiniz. geçmiş olsun şimdiden.

12 yide bekledim.. Mrhsden randevu talebinde de bulundum 1 aydır hiç bir gelişme yok.. Geçen gün kocaeli devlette en yakın tarihe bir tane buldum bana uzak ama yapacak birsey yok şansımı deneyeceğim.. Troit kanser tanısı 2008 zaten ve atom almıştım o zaman kendi tedavi gördüğüm hastanede yoktu.. Kocaeli devlette almıştım atomu inşallah bi sonuca ulasabilirim.. Hastalıkların çok eski diye beni zorlarlar sanırım bakacağım 😊Teşekkür ederim

Üst Alt