Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özür raporu almak için ne yapılmalı, nereden başlamalı?

muhendis3232

Aktif Üye
Konular
76
Reaksiyonlar
21
Arkadaşlar pazartesi günü hastaneye gidip rapor almak istiyorum fakat ne nasıldır tam olarak bilmiyorum işitme testlerine göre %31-32 hesapladım ama aynı zamanda başka rahatsızlıklarında söyleyip %40 a tamamlatmayı deneyeceğim..şimdi ilk adım ne olmalı randevu ile kulak burun boğaza mı gidicem yoksa ayrıca bir bölüm varmı rapor dilekçe yazılacaksa örneği verirseniz sevinirim.

zaten kayıt kabulde söylersin derdini.
onlar sizi yönlendirir.

Engelli raporu aldım bazı sorularım var yardımcı olurmusunuz?

21 Agustosta başlattığım işlemler dün itibariyle bitti ve %40 üzeri raporumu dün teslim aldım...izlenen yol konusunda yardım edebilirim diğer arkadaşlara...ama bnmde aklıma takılan şeyler var yardımcı olursanız sevinirim.

1-raporu aldım iki suret verdiler sanırım noterde çoğaltabilirim ücreti nedir sizce kaçtane çoğaltmalıyım nerelerde lazım olur

2-netteki ilanlara başvurmak için işkura kayıt olmam gerekiyormuş işkura kayıt olduğumda ben sadece engelli arayan yerlerdemi çalışmak zorundayım çünkü fiziksel engelim yok

3-engelli kimlik kartı çıkarmalımıyım sizce bu kart belge yerinede geçiyormu ?

4-2 yıla kadar bir sorunum yoktu o yüzden arabam plakam kimliklerim ehliyetim herseyim normal bu rapordan sonra değişecek birsey varmı nedir bu durumlar..

5-raporu ekpss ye girmek için aldım ama raporda ayrıca engelli kimlik kartı çıkarabilir vergi indiriminden yararlanabilir engelli memur olur 2022 ilgili yasa ile ötv indirimi bakım ücreti bakım rehabilitasyon merkezine giriş vs...bunlar nedir ne işe yarar

şimdiden teşekürler...

muhendis3232;

Selamın aleyküm öncelikle raporun hayırlı olsun bende yakın zamanda rapor almayı düşünüyorum. Benim hesaplarıma göre 0,30 civarı gelecek acaba izlediğin yol hakkında bana yardımcı olabilir misin teşekkür ederim.

Seyit Ali;

hangi konuda yardımcı olmamı istersin tam olarak

hangi hastaneden aldın raporunu ve hangi hastalıklardan aldın ? bazı hastanelerin doktorlarının oranı düşürdügünü duydum artık gıcıklıkmı nedir bilmem

Üst Alt