Arkadaşlar sağlık bakanına mail atmıştım.Özel kalemi beni aradı.Yasalar çerçevesinde Gerekli yardımların yapılacağını söyledi.Ayrıca asaleti almadan istediğimiz alt bölge gruplarıda uygunsa tayin yapılabilirmiş.Bakanın gönderdiği mailide sayfaya ekliyorum.
[FONT=verdana]Değerli Sağlık Çalışanı; [/FONT]
[FONT=verdana]Aile birliği benim için de çok gerekli ve hassas bir konu. Ancak, Sağlık Bakanlığı olarak bizler de sağlık hizmetlerini ülkemizin her köşesinde ulaşılabilir kılmalıyız.[/FONT][FONT=verdana] Ülkemizin kaynaklarını, en verimli şekilde kullanarak sağlık hizmetini yüksek kalitede sunabilmek için, imkânlarımızı etkin kullanmaya çalışıyoruz. Bu sebeple, farklı istihdam modelleri ile sağlık personeli tayin ediyoruz. Bu çabalarımızla, bir yandan yurdumuzun dört bir köşesine devletin sağlık hizmetini götürüyoruz, diğer yandan, sağlık çalışanlarına mesleklerini icra etme imkânlarını sunuyoruz. Mesajınızda bahsi geçen konu ile ilgili olarak gerekli incelemeyi yaptırdığımda [/FONT][FONT=verdana]tayin talebinizin 29.04.2011 tarih ve 318293 sayılı evrak numarası ile ilgili şubemize ulaştığı, Sağlık Bakanlığı Atama ve Nakil Yönetmeliği’nin 26. maddesinde “….D hizmet grubu illerden alt hizmet bölgelerinin D hizmet grubundaki illere Personel Dağılım Cetvelinin uygun olması durumunda her zaman yapılabilir.” hükmü çerçevesinde işlemlerinin devam etmekte olduğu bilgisi tarafıma iletilmiştir.Ayrıca, talep ve önerilerinizde ilgili birimlerle yapacağım görüşmelerde değerlendirmeye alınacaktır. [/FONT]
[FONT=verdana]Çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim. [/FONT]