Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özürlü biri tezgahta birşeyler satmak isterse, Belediye buna kolaylık sağlar mı?

ganghster

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
merhaba ben günlük kullanıma lazım bazı araaç ve gereçleri satın alıp cüzzi bi karla satmak istiyorum. yani işbortacılık yapmak iştiyorum. nasıl ve nereden izin alabilirim? malum bu işsizlikte verilecek maaşlar yetmediğinden engellilerin sigortalı çalışması yasak oldugu için benim de para kazanmam mlazım. evde de canım sıkılıyo...
bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim sonuçta izin almadanda yapılırda zabıtayla papaz olmak istemiyorum. zabıta özürlü raporu olan birinide sıkıştırır mı

saygılarla cvp eklıyorum sağlıcakla kalın

bu konu tamaıyla yaşadığın şehrin zabıta müdürüyle bağlantılı o idare ederse yapmayı düşündüğün işi yapabilirsin kanunen böyle bir imtiyaz yok ama yaşadığın şehrin zabıta müdürüyle görüş o nederse o olur

Ayrıca, bence Valiliğe de dilekçe ile başvurup, konuyla ilgili olarak izin belgesi vermelerini isteyebilirsin.

Üst Alt