Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Özürlü girişimci kredisi hakkında bilgisi olan var mı?
Arkadaşlar halk bankası aracılığı ile verilen özürlü girişimci kredisi şuan ne kadar ve bu krediyi hiç kullanan oldu mu ? konuyla ilgili bilgisi olan varsa paylaşmasını rica ediyorum...
dostum halk bankasını bos ver sosyal yardımlaşma vakfı faizssız ve yıl geri odemeli ayrıca 2 yıl hıc ödeme yapmamak üzere kredi veriyor.tek şartı kazanç getıren bir iş sahıbı olmaman.birde kredıyı alman için iyi bir proje sunman yani yapmayı planladıgın işi yapabileceğine ikna etme şu an 10 000 tl tavan.
[FONT=Arial][SIZE=2]Sayın Hüseyin REŞİT[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]05.05.2009 tarih ve 799448 sayılı AKİM tarafından KOSGEB'e yönlendirilen başvurunuz.[/SIZE] [SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2]KOSGEB'in Destek ve kredilerinde özürürlüler için ayrıca bir çalışması yoktur. Ancak, Yeni Girişimci Desteğimiz mevcuttur. Ek'te bu desteğimiz hakkındaki genel bilgileri sunuyoruz. [/SIZE][SIZE=2]www.kosgeb.gov.tr[/SIZE][SIZE=2] sayfamızdan ve aşağıda adresini verdiğimiz Hizmet Merkezimizden de bilgi edinebilirsiniz.[/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2]Bilgilerinize sunar, çalışmalarınızda başarılar dileriz.[/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2]Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü[/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
ben akpartiye bu işle ilğili soru yönelttim böyle bir uygulama yok dendi
[/FONT]
Bu başlığı reşit bey yoktur diyerek kestirip atmış.
Fakat Yukarıda arkadaşların belirttiği gibi sosyal yardımlaşma kurumu kredi vermektedir.
Aşağıdaki linkler sosyal yardımlaşmanın sitesinden alınmıştır.