Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özürlü hakları nelerdir?

flower

Yeni Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar
dogusdan gelen bir rahatsızlık sonucu her iki bacagımda da kismi felc mevcut. hastanede konulan teşhıs sonrası %51 oranında bir rapor verildi. rahatsızlıgımın ilerleme ihtimali yüksel oldugu söylenildi
Fakat ne tür haklardan yararlanacagım konusunda bilgim yok
bilgi verebilirseniz çok memnun olurum gereklı yerelere bende başvuru yaparım. bana ne gibi faydası olabilir bunun hakkında bir bilgi azr ediyorum

hayırlı gunler

sevgili dost benimde %52 oranında özürlü raporum var sadece yararları eğer istanbulda yaşıyorsan iett beyaz kart , başbakanklık özürlü kartı bide eğer raporunda 2022 iden faydalanabilir diyorsa kaymakamlığa müracat ederek özürlü maşını talep edebilirsin yanlız oranın %70 olmadığı için iş kura kayıt yaptırman gerekir beyaz kartla istanbulda iettler ve halk otobüslerine bedava binersin başbakanlık kartıylada şehirler arası otobüslerde zannedersm %20 indirim yapıyorlar birde duydum devlet tiyatrolarına ücretsiz giriliyormuş saygılar

Üst Alt