Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özürlü hakları özet listesi

güzel bir başlık olmuş keşke engelli arkadaşlarımın sahip olduğu hakları engelsiz olanlarda bilse....çünkü bir çoğunun uygulanmasında güçlükler çıkartılmakta ne yazıkki

aynen katılıyorum ada benım ozurlu kımlık kartım var bızım ıcın saglanan kolaylıklardan yararlanmam ıcın ornegın bankalarda veye hastanelerde oncelık hakkı tanınıyo o kartla bı gun hastanede cok kuyruk vardı bende o kartı gosterıp ısımı halletmek ıstedım cunku ben ayakta fazla kalamıyorum az daha parcalıyolardı benı dıgerkısıler oyle uzulmustum kı kartımı kırıp attım
neymıs onune gelen kımlık kartı cıkarıyomus bu laf cok dokundu bana
bı dahada o kartı kullanmadım

kardeşim bu bilgileri bizimle paylaştıgın için teş.ederim bilgi sahibi olduk amma velakin bu kanunların tam olarak uygulayan ve bilen kimse yok çogu memur çalıştıgı kurumda bu kanunlar geçerli olmasına ragmen bilgi sahibi degil...

BİZİ AYDINLATTIĞIN İÇİN SAĞOL CAPRİM.EMEĞİNE SAĞLIK KARDEŞİM

Haklarımız ile ilgili bu yararlı bilgileri bizimle paylaştığın için teşekkür ederiz capri :)

Özürlüler için uygulanan ücretsiz veya indirimli haklar nelerdir?

[size=6][/size]ewet arkadaşlar ben dewletin bize wermiş olduu bu hakları tam bildiimi sanmıyorum ve görüşlerinizi bekliyorum

umarım bu haklar listesine hergeçen gün yeni bir madde eklenir,bunun için duyarlı hükümetlere çok ama çok ihtiyaç var

bu engelli hakları denilen şeyle kanunda var mı? mesela 23. madde de kredi ödemesinde %50 indirim hakkı olduğu söyleniyor ama kyk böyle bir şey yok diyor. bu durumda bu eğer yasalarda varsa dava açmayı düünüyorum.tam olarak bu maddelerin kaynağı nedir?

62. Trafik akışını engellememek koşuluyla park etmeye elverişle alanlara araç park edebilirler. ( Özürlü Kimlik Belgesini aracın ön yüzünü görünecek şekilde asmanız önemle rica olunur.)

bu madde gerçekten geçerli mi arkadaşlar normal bi arabayla özürlü park yerine park etsem ve özürlü kimlik kartı mı göstersem sorun olmaz mı şimdi ???

Degerli kardeşlerim bu haklarımız sadece yazılarda var bunları gerçekleştirenecek yürek isterim
benim bu konu hakkında degerlendirme yapmam ne kadar etkili olur ama ben genel olarak diyorum ki
bizler hakkımızı aradımız zaman mutlaka bir mazeret buluyorlar burada benim isyanım allaha değil engellilerin haklarını tam olarak korumayan uygulamayan allahsızlara

Üst Alt