Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özürlü Kartı için nereye nasıl başvurmam gerek?

hayrikocas

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
özürlü kartı için % 80 kronik şizofren raporu aldım özürlü kartı almak için raporu nereye verecem özürlü kartı yararları ve zararları nelerdir cevap verirseniz tşk ederim

ne yapmak istiyorsun ne kartı mesela!!belediyelere ücretsiz binebilmen için raporu alırken evrakları teslim ettiğin yer neresi ise oraya veriyorsun.yaşadığın il neresi bilmiyorum.ile görede degişiyor arkadaşım.daha ayrıntılı yazarsan daha net cvp yazılabilir.

Özürlü kimlik kartını bulundugunuz ilin Sosyal hizmetler kurumuna giderek temin edebilirsiniz...

adanada yaşıyorum valilikm sosyal hizmetleremi yoksa kaymakamlıkmı sosyal hizmetlere başvuracam özürlü kartıyla nelerden yararlanabiliyorum nelerden yararlanamıyom

bende adanadayım.kanalyurttaki şükrü tülay yurduna gideceksin arkadaşım.teslimatı oraya yapıyorsun.1 ay sonra kartını alıyorsun.ben öyle yaptım.aldım.

----------

322-2248474 yurdun tel.arayıp bilgide alabilirsin.

Sayın ilker bey, istanbulda ikamet eden bir arkadaşım başbakanlık özürlüler idaresi nin verdiği kimlik kartından almak istiyor ne yapması lazım. şimdiden teşekürler

Bu kartı alın tabi alın ama Başbakanlık Özürlü Kartı hiçbir işe ya-ra-mı-yor nedenini bilmiyorum ama nasıl işe yaramadığını zaman geçtikçe göreceksiniz malesef.

----------

İşe yaramaz bir kartı neden veriyorsunuz ha? vermeyin yahu vermeyin. Bizlerle dalgamı geçiyorsunuz sadece ismi olan kendisi kayıp olan Başbakanlık. Dostlar alış-verişte görsünmü maksadınız? öyleyse bravo size maksadınıza çoktaan ulaşmıssınız. Dalga geçmeyi bırakın artık bizlerle.

almasına al da , bizde var ama, aldıgım gıbı duruyor,

blueboyfe;
öyle demeyin yaw. şehirler arası otobüslere binerken qösterin indirimde faydalanıyor bende yok ama benim kimlike işletmiştim zamanında :):) qösteriyom aha özürlüdür die indirim yap diıyorum simdi MEB sınavına girecem kayseride qirmeyı dusunuyorum Karabük-ankara:20 ankaradan kayseride 20 %30 indirim yaptırcam az fiyat olacak :):)

Üst Alt