Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özürlü kartı verilme süresi..?

hasankodan

Üye
Konular
28
Reaksiyonlar
0
Selamlar. Ben Geçen sene 11. ayda Bahçelievler"e Sosyal Hizmetlere Özürlü kart için Basvurdum, 4,5 ay sonra gel al dediler. Gittim internetten takip et öğle gel dediler.
Devlet bütün islerini böyle kaplumbağa hızıyla mı yapar.
Elektrik,su,telefon da indirim saglıyormus diye duydum.( Fatura Özürlünün üzerine olacak ve her birimde 1 abone olarak) Doğru mu?
Sizin Bildikleriniz neler !!! iyi geceler,!!!!!

Yok kardeş,İstanbul'da ne elektrik ne su ne telefonda bir indirim söz konusu değil,İzmir'de suda %50 indirim var.Birde GSM operatörleri sanırım bir indirim sağlıyor faturalı hatlara.O karttan pek birşey umma derim.

Artık nufus cuzdanınıza da yazdıra biliyorsunuz rapor yuzdesini. Ama bir ise yaramıyor. Daha dogrusu ben bir getirisini gormedim.

sadece engelli oldugun gosteriyor op kart baska birşeye yaramıyor :)

ben shçek e raporu verdim ve 2 ay sonra özürlü kimlik kartımı aldım

Hayır nüfus cüzdanına yazılmıyor,o uygulama çoktan kalktı.

Yanlıs düsünüyorsun belki talep çoktur o yüzdenuzun sürebilir . Ama kımlık kartı 25 dakıkalık bir sey hemen çıkıyor normalde kesin çok talep olduğundan oyle olmustur .

Üst Alt