Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özürlü kimliği çıkartmak için elimdeki %40 rapor yeterli mi?

o.omer

Yeni Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar benim %40 raporum var 1995'ten ama vergi indirimim yok yani sadece iş bulma kurumunun sevkiyle o zamanlar almıştım. bu kadar önem vermediğimizden maliyeye gitmemişiz....malüm şimdi rapor almak zor,zor demek biraz hafif gelir çok çok zor. şimdi ben vergi indirimi olmayan %40 raporumla özürlü kimlik kartı çıkartabilirmiyim...

FatihH bu özürlü kartı il sosyal hizmetlerdemi çıkıyor? ilçelerde özürlü kartı çıkarılacak yer yokmu?

Ankarada iş güzar memurlar yüzünden 1 hafta 10 günü buluyor

sizler hangi islemleri yaptiniz biraz acikca yazarmisiniz
bu zamana kadar kulak duymasada allaha sukur her isin altindan kalkiyorum ben engelli karti istersem ayip gunah dusuncesindeydim
artik fikrimi degistirdim bende bu kimlik kartini isitme cihazi aldigim raporla il saglik mudurune gidersem alabilirmiyim
yoksa prosedur cok uzunsa vazgecerim

aile ve sosyal hizmetler il müdürlüğüne gidin, mürcaat yapın evrak doldurun raporuları verin, başbakanlık özürlüler dairesine gidiyor imzalanıp geliyor .. ben öyle yapmiştim 2002.

hayır asla zor değil 1 hafta sürüyor..

ben sosyal hizmetler il müdürlüğünü aradım ilçelerden de kaymakamlık binasında yapılabiliyomuş yarın tüm yönleriyle sizinle paylaşacam oraya gidecem

Üst Alt