ankaradan gelen özürlü kimligim var.kamuda çalışmaktayım vergi indiriminden faydalanıyorum.sürekli ibareli görme engelli raporum vardı.birde elimde yüzde 75 olan vergi indirimi için verilmiş olan raporum var.yüzde 75 olan raporum birgün lazım oldu fotokopisini getirdim bana hastaneden onaylatmam gerektigini söylediler.bende raporu onaylayan hastaneye gittim başhakim bana raporun eski oldugunu ve yenilememiz gerektigini söyledi.randevü verdiler günü geldiginde bende gittim ve bana ne için lazım sordular bende nasılsa elimde yüzde yetmiş beş raporum var birde böbrek ameliyatı olmuştum tek böbrektende rapor alırım diyerek özürlü kimligi için dedim.heyet sonunda yüzde otuz yedi verdiler.bende sinirlenip yırtım rapor elime geçer geçmez.şimdi elimde yüzde atmış iki oranlı olan özürlü kimligim var bu kimlik halen geçerliligi varmıdır. bu kimlikle beraber özürlülere tanınan haktan faydalanabilirmiyim.şu an belediye otobüsleri için bayaz kartımvar kullanıyorum.kullanım tarihi bitince tekrar alabilicekmiyim.yardımlarınız için teşekkür ederim.