Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özürlü kimligi ve beyaz kart nerden alabilirim?

exalans77

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
selamlar aranıza yenı uye oldum görme özürlüyüm 10 da 1 görüyorum vergi indirimi için hastaneye bas vurdum yuzde 72 oaranla rapor geldı ankaraya yolladı defterdarlık elımde 1 hsatenenın verdigi rapor var başbakanlık özürlü kartı ve beyaz kart almam için malıye bakanlıgının vergı ındırımı evrakınımı beklemem lazım yada elımdekı raporla beyazkart ve başbakanlık özürlü kartını nerden alabılırım

saygılarımla

ahmmed verdiyin sayıfa acılmıyor..
ben beyaz kartı merak ettim oda nee hiç duymadım da ??

SALİH53'ün mesajı:

bir cok konu okudum ulaşımla alakalı fark etdigim kadarıyla beyaz kartla başbakanlık özürlü kartı birbirine karışdırılıyor o yüzden bu konuyu acmaya karar verdim arkadaşlar

Başbakanlık Özürlüler İdaresi Başkanlığı ÖZÜRLÜ KİMLİK KARTI:
Bulunduğunuz ilin SOSYAL HİZMETLER kurumuna giderek müracat etmelisiniz
1.Rapor aslı ve aslının aynıdır kaşelisi (bakın burda raporun fotokopisini cekdirip hastanede başhekime onaylatın raporu aldınız hastanede) benim gibi2 kez gidip gelmezsiniz:))
2.Resim
3.Kimlik aslı ve fot.
4.Dilekçe (matbu kurum veriyor sen dolduruyon)
ön yüz

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü BEYAZ KART
bu sadece istanbulda toplu taşıma araclarında gecerli ve bunuda karaköyde iett işletme genel müdürlügü var orda rapor fotokopisi vr birde fotograf 'la gidip 5 tl ücret ödeyerek hemen alabilirsiniz.
ön yüz

Ahmedd29 lo ahmet usta sende benle aynı kaderi paylaşıyormuşsun...nasıl bi cihaz kullanıyorsun ahmedd ow? benimkisi starkey meret.

bu iki kart da benim muzo... :)

salih53 benim mesajımdan almış.. ahmedd29 da salih53'ten alınca benim kartlar gezintiye çıkmışlar... :)

:))) vaybe desene dolmuşa bindim ben ne diyelim sağlık olsun ustad :)

Üst Alt