Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özürlü Kimliğini sosyal hizmetler vermiyor mu?

Konular
12
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar özürlü kimligi almak için neler gerekiyor sosyal hizmetler kurumu biz vermiyoruz diyor. özürlüler derneginden alınması lazım dediler doğrumu
ve hangi belgeler isteniyor.bilgilendirirseniz sevinirim.teşekkürler.

O sosyal hizmetler asosyal hizmetler olmuş. sanırım gelen genelgeleride okumuyorlar. Özürlü Kimlik kartlarının düzenlenmesi yetkisi Sosyal Hizmetler İl Müdürlüklerine verilmiştir.

ben ilçede yaşıyorum kartımı ildeki sosyal hizmetlerdenmi alacagım birde benim rapor fatih üniversitesi hastanesinden alınma % 74 var ayriyetten maliyeden vergi indirimi için aldığım % 45 raporum var hangisi geçerli

biz sheç,den aldık ama nasıl oluyor o?sizi yanlış yönlendirmiş.

bende aldım yenı Sosyal Hizmetlerr müdürlüğü veriyo

burcu hanım sheç ne demek anlamadım açarmısınız

ildekimi ilçedekimi

sosyal hizmetler den alınıyor

sosyal hizmetler çocuk esirgeme kurumu.diğer adı sosyal hizmetler.

Bahçelievler cocuk esirgeme kurumunun yanında var sabahtan gidersen 1 saat te kimliğini alabilirsin

arkadaşım bağlı olduğun şehirdeki Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne raporunun fotokopisi 3 adet resim ve nüfus cüzdanının fotokopisi ile müracaat et kimliğini alırsın rapor oran meselesine gelince ister %45 lik raporunu ver ister %74 lük raporunu ver farketmez.

Üst Alt