Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özürlü kimlik kartı alabilmek için neden bir ay beklemek zorundayız?

kimse82

Yeni Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaslar ben bu engelli kimlikkartı için arayıp sordum anca 40 gün sonra alabiliyormusuz anlamadıgım neden 40 gün neden bukadar uzun bir süre yoksa verdiğim evraklardamı ankara gitcek

iyi günler

aslında evraklar ankaraya gitmiyor faksla gönderip alıyorlar sag olsun arkadaşlar cok agır calışı yor tanıdıgın varsa aynı gün dahi alırsın

çok ağır işleri çok!!! çay,kahve,dedikodu,tembellik eh bunlardan zaman kalırsa ikinci bir iş olarak görevlerini yapmaya çalışıyorlar.

Aynen bende alırken 2 ay süre verdiler. 2 ay sonra gittim hala hazır degildi. Evrakımı buldular ve o anda hemen 5 dakika içinde hazırladılar. Bende başladım tartışmaya. Müdürüne kadar gittim ve orda bile tartıştım. çok da agır tartıştım. Bende memurum ve kimseye böyle davranmadıgımı, 5 dakika içinde hal olabilecek bir kimlik için neden 2 ay süre verilipte hazırlanmadıgını ve bu şikayetimi de kaymakamlıga bildirdim. Yok öyle emir vaki işler, yan gelip yatıp keyfi davranmaya. Herkes haddini ve ve bulundugu konumu bilecek

evraklar orda yıgınla duruyor kendin sıkıştırırsan hemen alırsın benilk gitigimde evrakları teslim etcek adam bulamadım memur yoktu 4-5 memurvar kimse ilgilenmedi bakan memurun tansiyonu düşmüş öbürleri bizim işimizdegil deyip elleri ceplerinde dolaşıyordu müdüre cıktım zarzor adam ayarladılar millet sıcakta sogukta beklemişler umurundamı ay sonu maaşlar nasıl olsa garanti

Üst Alt