Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben özürlü kimlik kartı almak istiyorum. bana bağlı olduğun sosyal hizmetler il müdürlüğüne baş vur dediler... bir de başvurunu yaptığın gün kimlik kartını hemen veriyorlar dediler. doğru mu? bilgisi olan var mı?
Hayır.. Ben gittiğimde çarşamba günü falandı sanırım.. Pazartesi bir uğrayın kimliğiniz gelmiş olur demişlerdi eğer sağır değilseniz size arayın derler Yani gidip bizzat alacaksınız bir de geçmiş olsun..
Benim sağlık raporum 2 adetti zaten aslı onun birini almışlardı da zaten kimlik çıkardıktan sonra artık sağlık raporuna ihtiyaç yok yada fotokobisini çektir aslının aynıdır kaşesi de aynı işi görecek sonuçta..
ben sağlık raporumu ankaradan çıkartırdım. şimdi vandayım. aslı gibidir mührü için ankaraya mı gitmem gerek. bir de aynı sağlık raporunun noter tasdikli onaylı fotokopiside var.
Valla o kadar bilgim yok bir iş yerinden bastır kaşeyi gitsin =Pp valla onu bilmiyorum da sanırım sosyal hizmetler müdürlüğüne gittiğinde aslını görmüş oldukları için onlar fotokobisini çekip aslının aynıdır kaşesini kendileri halledebilirler sonuçta aslını görüyo Ankaraya gitmene ne gerek var ki bunun için =S
Yoo ben 2011 yılında aldım 4 ay falan oldu sanırım özürlü kimliği çıkarmama..
Veriliş tarihi de yazmıyormuş =) valla yeni aldım henüz hiç bir yerde kullanmak nasip olmadı ve zaten ben 2006 yılından öncesini bırak 2006da da özürlü değildim Facia belki İl olarak değişebilir bilemiyorum tabi ama benden ikamet falan istemediler.
bende bu sabah gittim sosyal hizmetler il müdürlüğüne. 2 fotoğraf, n.cüzdanı fotokopisi, özürlü raporunun aslı ve fotokopisini yanımda götürdüm. ikametgah falan istemediler. ama benim noter tastikli onaylı özürlül raraporu fotopisini aldılar. iki hafta sonra gel kimliğini al dediler...
Bu özürlü kimlik kartınızı aldıgınız illeri ögrenebilir miyim? Ben de başvurmuştum 3 - 4 yıl önce felan ama bana arık özürlü kimlik kartı verilmedigini söylemişlerdi. Ama hala alınıyo demek ki! Ben tekrar gideyim o zaman.
ben ıstanbuldan mart 2011 tarıhınde aldım.gereklı evraklar bellı zaten onları yazmama gerek yok.raporun aslını gotudum orada fotokopısını cektıler ve aslı gıbıdır olarak kendılerı kase vurdular.yaklasık 20 gun sonra kartımı aldım.raporunuzun aslı zıde kalıyor.esen ruzgar ozurlu kımlık kartı verılıyor hala bılgılerını bulundugun ılın sosyal hızmetler mudurlugune muracat edebılırsın.buyuk sehırlerde verme surelerı bıraz uzun olabılıyor ama anadoluda daha cabuk alan arkadaşlar var forumda gorebılırsınız.
Forumcu en kısa zamanda alman ve hayırlısıyla kullanman dileğiyle o zaman..
Esen rüzgar yukarda sanırım tüm cevaplarını almış oldun ama hala takıldığın yer varsa yardımcı olabilirim.. Geçmiş olsun
teşekkür ederim plumeria... bilgilerin gerçekten çok yardımcı oldu. esen rüzgar. bulunduğun ilin sosyal hizmetler müdürlüğüne git. 2 fotoğraf, kimlik fotokopisi ve yanında özürlü raporunuda götür. sana bir dilekçe imzalattıracaklar o kadar. bana iki hafta sonra gel kimliğini al dediler.
özürlü kimlik için raporun noterde tasdiklisini kabul ediyorlar bir hafta cıkıyor raporun sürekli olması veya rapor sürekli degilse yeni tarihli rapor istiyorlar.
raporun foto kobisini verdim noter tasdiklide deildi ben aynı günde aldım raporun aslını hiç bir kurum almıyor vergi indiriminde aslını alıyorlar verfi indirimi onaylandıktan sonra aslını geri veriyorlar
istanbul bahçelievlerden aldım özürlü kimlik kartını
arkadaşlar yönetmelikler hep değişmiş ben raporumu istanbuldan almıştım ist ilsağlık müdürlüğü sosyal hizmetler müdürlüğüne yolluyor adresinize yakın sosyal hizmetler müdürlüğünden alıyordunuz ama nevarki özida aile ve sosyal politikalar bakanlğına bağlandığı için yaşadığınız yerdeki aile ve sosyal politikabakanlığının il müdürlüğüne müraca ediyorsunuz bir şu saçma uygulamayı getirmişler diyelim raporu istanbuldan aldınız ama istanbul dışı bir yerde ikame ediyorsunuz ozaman başbakanlık özürlü kimlik kartını istanbul değilde yaşadığınız yerdeki eski adı sosyal hizmetler olan şimdiki adı aile ve sosyal politikalar bakanlığı il müdürlüğüne ya raporun aslı ile yada hastane tarafından onaylanmış raporun aslıgibidir mühürü ile müracat ediyorsunuz öyle bir haftada falan da gelmiyor eğer 1 ayda gelirse öpüpte başınıza koyun ben tam 2 ay sonra almıştım
Arkadaşlar ben özürlü kimlik kartımı kaybetim.Fakat o raporu almak için Almış olduğum rapor bende.
Yenisini cıkarmak için raporu cıkardığım yerden aslıgibidir diğe onaylı kaşeli fotkopi istedi memur birde polis tutanagı 2 resim
Sorun şurda gitiyim hastanedeki memur 2002 yılında almış olduğum raporu belki kaşelemezler dedi sebe neden diğince 2002 de beri kanun değişti dedi.
birde yarın gel onaylarsalar alırsın dediler.ya benim bildiyim raporda SÜREKLİ yazıyor iyleşme olsılığı varsa Sürekli yazarmı birde kazanılan bir Hakyokmu ?
yaa bunların yaptıkları bizlere eziyet zaten sürekli yazıyor neden yenisi işin yoksa günlerce gitgel
Birde bu özürlü kimlik katını ben hiç kulanmadım aslında bu sefer lazım oldu oda kaybetmiştim zaten 2 yıl omuştu.
Benim kimliyimde yazıyor zaten fakat kulanacahım kurum bu sefer inat etti ilaki özürlü kimlik olcak diğe diyorum kimlikte yazıyor ben yazmadım devlet yazdı kocaman %58 yazıyor diye anlamıyorlar
Benden isteyen kurum İspak oda yeni arabamın pilakasında özürlü işareti yok sisteme kayıt yaptırsam sürekli memura det anlatmayım diye.
Ben alalı 1 ay olmadı daha
Nufuz cuzdanı, 2 fotoğraf ve aslı gibidir raporla gittim. Adresinemi gönderelim sen alırmısın dediler ben alırım dedim 1 hafta sonra aradılar kimliğiniz çıktı gelin alın dediler bu kadar..