Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özürlü kimlik kartı çıkarmak için raporumun fotokopisini kullansam olur mu?

effe

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
0
Evet arkadaslar vergı ındırım basvurumda şişli etfal hastanesınden almıs oldugum heyet rapor oranım..
Tip 2 diabetes mellitus %20
hipertrigliseridemi%10
fonksıyon kaybı oranı toplam %28
vermıs norolojı tum vucut fonkısyon kaybı oranı %39

heyetten cıkan sonuc toplam %56 rapor süreklı ıbarelı...

H ehlıyet akulu ara ortezı protezı kullanması gereklı tekerlıklı sandalye kullanması gereklı yazan yerlerde sonuc degerlendırılmedı yazıyor
onu anlamadım bakalım ankara sonucu ne olacak

bulent abı ne dıyorsun tecrubelerıne dayanarak guncel tarıhlıbu rapor ankaradan nasıl bır sonuc alır abıbenbu hafta ıcınde aldım hastaneden vergı ındırımı ıcın rapor aldım %56 heyet onaylamıs ankaradan cvp beklıyoz sımdı soylekı hastanenın bana 2 nusna halında vermıs oldugu rapor la ben kımlık kartlarımı cıkartabılırmıyım kartları cıkarırken bu raporları mı vereyım yoksa fotokopısını cektırıp bashekıme yada yardımcısına ımzalatsamda aslı gıbıdır yaptırıp onları mı versem bırde ankara sayet rapor oranımı dusururse atıyorum %45 yaptı bu kımlık kartlarında sımdı alırsam %56 yazacak ozman ıptalmı oluyor yoksa ankaradan gelecek onaylanmıs raporumu bekleeyım

evet onu ogrendım aslı gıbıdır yaptırıp fotokopısını bashekıme onaylattıgımıza aslı gıbıdır işini goruyormus bende ole yapıcam aslını vermıcem arkadaslar saolun bırde ankaradan onaylanırsa vergı ındırımım derın bır ohhhhhhhhh cekecegım cok ugrastım cunkı alacak arkadaslar sımdıden kolay gelsın ALLAH yardımcıları olsun

Üst Alt