Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özürlü kimlik kartı için nereye başvuru yapmalıyım?

byrm_yucel

Üye
Konular
25
Reaksiyonlar
0
Özürlü Kimlik Kartı İçin Nereye Başvuru Yapmam Gerekiyor.Aile ve Sosyal Politikalar Kurumuna mı ??

1 resim ve bir raporla (noter onaylı nüsha iş görür) birlikte Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu'na gidiyorsunuz...

Nevşehir Valilik binasında bulunan sosyal hizmetler il müdürlüğüne gidiyorsun. Raporunun aslı, kimlik, 6 adet fotoğrafla. orada sana gerekli formları verirler sende doldurup raporunun ve kimliğinin fotokopisini ve fotoğraları teslim et yetkiliye en geç 1 ay içinde kimliği alabilirsin ama onaylanırsa.

1 rapor aslı gibidir onaylı 1 fotoğrafla birlikte alie politikalar bakanlığına başvuru yapılıyor (raporu aldığınız hastahanede aslı gibidir diye onaylatırsanız notere ücret ödemek zorunda kalmazsınız )yada bulunduğunuz ilde özürlüler merkezi varsa oradaki görevliler sizin adınıza başvuru yapıyo bu biraz uzun sürüyo

kardeşim ben mahlemde il sosyal hizmet müdülgünden 20 gün icinde özürlü kimlimi aldım ne cocuk esrgeme krmu öyle birşey yoktur

yorumlar için tşkler...bugün gittim görüştüm aile ve sosyal pol.kurumuna ordan istedikleri bi adet aslı gibidir kaşeli rapor hastaneden yarın onaylatcam 2 adet foto ve kimlik fotokopisi istediler..

Üst Alt