Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özürlü Kimlik Kartı ile vergi indirimine başvurabilir miyim?

blackman34

Üye
Konular
43
Reaksiyonlar
0
2000 yılından %40 oranında sürekli ibareli saglık raporum var ve 2400 gün prim günüm var, vergi indirimim yoktur...Vergi indirimi almak istiyorum, ancak 2000 yılında almıs oldugum raporum yok, kayboldu...elimde bulunan basbakanlık özürlü kimlik kartı bu raporun yerine gecermi?

şimdi sizin dediginize göre benim %40 raporum yok sayılıyor, yanılıyormuyum?deftardarlıga basvurumu yaparım o sorun degil, ama ben önceden %40 raporum oldugunu bilsinler istiyorum...bunun içinde bunu nasıl ispat edebilirim...

ben eski konulara göz attımda, 2006 dan önce %40 ın üstünde rapor alıp , 2006 dan sonra bu oran maliyece %40ın altına düşürülüyor ve mahkemeye veriliyor ve mahkeme kazanılıyor...

büyük ihtimalle benimde bu sekilde olacak, oran %40ın altına düşürülecek...bu yüzden de mahkemeye vermeyi düşünüyorum...mahkeme sürecinde bu eski raporumun hiçbir etkisi olmazmı? eski raporum kayboldugu için özürlü kimlik kartının bir etkisi olurmu?ne yapabilirim, bilgi verebilirmisiniz?

Hukuki süreç başlatacaksan o rapor tek dayanağın olacak. Raporu aldığın hastaneye gidip arşivden aslının aynıdır kaşeli bir nüsha almayı deneyebilirsin. Şansın varsa bulurlar hastanede raporu...

Özürlü Kimlik Kartı hiç bir işe yaramaz...

Üst Alt