Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özürlü kimlik kartı nasıl alınıyor?

vural esin

Yeni Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar şahsi başvuruyla arkasında vergi indiriminden faydalanma ve tüm özürlü haklarından faylanmak isteği üzere düzenlenmiştir. yazan, 03-02-2012 tarihli, % 64 sürekli, ağır özürlü raporum var. özürlü kimlik kartı çıkartmak istiyorum. bana yol gösterirseniz sevinirim. bu arada vergi indirimi için maliye,ye müracaat ettim. maliye özürlü kimlik kartını adrese gönderiyor diye duydum doğrumu? yalnız maliyeden fotoğraf istemediler. önceden istiyorlarmış galiba. prosüdür nasıl işler, ne yapmam lazım, beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.

değerli kardeşim ben kaymakamlık sosyal hizmetlere müracat yaptım 15 gün sonra aldım raporunun noter onaylı fotokapisini veriyorsun bir adet resim ve kimlik fotokopisi yeterli ben o şekilde aldım

Özürlü kimlik kartı ile vergi indirimi farklı konular. Özürlü kimlik kartınızı il sosyal hizmetler müdürlüğü kanalıyla alabilirsiniz. Vergi indirimi için başvurmuşsunuz, bunun sonucu da bir yazı ekinde işyerinize yollanır. Fotoğraf istenmemesi normal. Fotoğraf özürlü kimlik kartı müracatınızda istenir.

ilginize vede verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim arkadaşlar.

Üst Alt