Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özürlü Kimlik Kartı nereden alabilirim?

kayaozesen

Yasaklı Üye
Konular
27
Reaksiyonlar
0
arkdaşlar bende %44 engelliyim ama elimde saglık raporundan başka hiç bişe yok bu özürlü kimlik kartını hangi kurumdan temin edebilrim raporu daha 20 gün once aldım

Raporunuzla bulunduğunuz yerdeki sosyal hizmetler müdürlüğüne başvurursanız kartınızı çıkartabilirsiniz.

başbakanlık kartı çıkarmanıza gerek yok artık kimliğin arkasına işlenıyo raporuunuzla birlıkte nüfüs dairesıne gidersenız hal olacaktır

Bende bılmıyorum yenı engellı oldugum ıcın TŞK arkkadaslar.

Raporunuzla bulunduğunuz yerdeki sosyal hizmetler müdürlüğüne başvurursanız kartınızı çıkartabilirsiniz. sonrada boşuna buraya kadar gelip yorulmayın diye kartımızın çıkıp çıkmadığını takip etmemiz için bu adresi verdiler. İSTANBUL İL SOSYAL HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜbende 6 aydır bekliyorum halen çıkmamış. ne işe yarıyor ondan bile haberim yok

seko84;
Yanlış bilgi veriyorsunuz artık kimlik kartına işlenmiyor....
Bulundugunuz ilin sosyal hizmetler birimine giderek özürlü kimlik kartı cıkarta bilirsiniz ben mersinde 10 günde teslim ettiler

allah allah bir düzen bozukluğu var o halde benım özürlü kartımı sosyal hizmetler aldı bundan sonra kımlıkte yer alıcak dedıler gecen ay

İlker arkadaşım doğru söylüyor artık nüfus cüzdanlarına işlenmiyor. Bende geçen kasım ayında gittim maalesef vermiyorlar.

Üst Alt