Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özürlü Kimlik Kartı'm hala gelmedi. Şehirler arası yolculuklarda..?

meltem_

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar sizden bir ricam var.benim ankaradan beklediğim kartım 28-10-2008 yılından beri halen gelmedi. elimde sadece beyaz kartımla %40 raporum var. ve şehirler arası yolculukta %40 raporumun aslı gibidir fotokopisini gösterip indirimden yararlanabilirmiyim? yada ne yapmam gerekiyor?.... ankaraya gideceğim o kartı bizzat kendim gidip alabilirmiyim? ankara il sosyal hizmetler müdürlüğündenmi alınıyor nerden alındığını öğrenmek istiyorum. şimdiden teşekkürler

Meltem senin kartın çok geç kalmış bence Ankarayı ara ve soruştur gitmeden önce.
Ayrıca raporunu göstererek indirimli bilet alabilirsin.

erkancan teşekkür ederim. yazdıkların gelmemiş bence silinmiş ankarayı arayacağım ama numarasını bilmiyorum ulaşabileceğim numara varmı?

Erkan yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim. yarın ilk işim ankarayı aramak olacak

Rica ederim. Kolay gelsin...
Ayrıca raporunla bilet alabilirsin..

az önce ankarayı aradım ve geçen yıl 10cu aydan beri kartımı beklediğimi ve gelmediğini ne zaman geleceğini sordum karşıdan gelen yanıt şu: yeni düzenlemelerden dolayı artık bulunduğunuz ilin sosyal hizmetler müdürlüğünden alacakmışız artık ankaradan gelme söz konusu değilmiş. 3foto ikametgah 3 tane kimlik fotokopisi sağlık kurulu raporunun 3 fotokopisi ve aslıyla gidip müracat edecekmişiz ben aylardır bekliyorum şu sonuca bakarmısınız müdürlüğe gitmiştim gelmenize gerek yok netten takip edebilirsiniz demişlerdi sanki bizimle alay ediyorlar... bazı fotobüs firmaları o kart olmadan indirimli bilet kesmiyor:(

bence sen birkez daha ara, geçiştirmiş de olabilirler. Aynı şeyleri söylüyorlarsa yapacağın birşey yok.
Firmaların da kendilerinin uydurduğu birşey o inanma. bilet vermek zorundalar, eğer elinde rapor varsa...

raporum var ve lider firmayla görüştüm raporun fotokopisiyle indirimli bilet kestiklerini söylediler

Üst Alt