Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özürlü kimlik kartımı kaybettim. Ne yapmam gerekiyor?

karatas_52

Üye
Konular
22
Reaksiyonlar
0
slm özürlü başbakanlık kimlik kartımı kaybettim raporumunda aslı yok fotokopisi var ne yapmam lazım raporum sürekliydi aslı yok ama fotokopisi var ne olur yardım edin hastaneye raporumun fotokopisini götürdüm 10 sene önce almışşsın o doktorlar yok dediler fotokopisi var alimde hemde sürekliydi raporum

Kimlik için geçmiş olsun, gazeteye kayıptır ilanı verin. Eğer hastanenin arşivleri yanmadıysa ( bu yalanı söylerler ) raporunuzun bir aslını hastane arşivinden alabilirsiniz. Ve çoğaltabilirsiniz. Şikayette bulunun oradaki memurun amirine veya başhekimliğe. Bir şekilde neticeye ulaşırsınız. Hasta hakları bölümü olması lazım oraya da başvurun.
Raporunuzu aldıktan sonra başbakanlık kimlik kartı için yeniden başvurun veya eski kartınızın yenisini çıkartabilirsiniz bir dilekçe ile.

kartınız için elinizdeki rapor fotokopisi ile raporu çıkarttığınız hastahanenin başhekiminin yanına gidin ve aslı gibidir kaşesi vurdurun sonrada shçk kart içinmüracaat edebilirsiniz kolay gelsin

tşk arkadaşlar kaybolan kartımın fotokopiside var raporumunda fotokopisi var aslı yok raporumun hastaneye istedim 10 sene olmuş tekrar çıkacan diyorlar raporum sürekli ama insanlara işkence hoşlarına gidiyor

Üst Alt