Arkadaşlar 2001 yılında Ankara Numune Hastanesinden almış olduğum %40 rapor ile Başbakanlık Özürlüler İdaresinden Özürlü Kimlik Kartı almıştım. Özürlüğ kimlik kartım biraz hasar gördüğü için bugün kartımı yenilemek için Sosyal Hizm.İl Müd. gittim ve durumu anlattım. Eski özürlü kimlik kartımıda gösterdim. Verdiği cevap şuydu "Biz yeni kimlik kartını verirken çoğu kişiden yeni Sağlık Raporu istiyoruz. Siz 1 hafta sonra gelin duruma göre bakalım" dedi.
Bu ne demektir anlamadım. Tekrar özürlü raporumu isteyecek yoksa benden? Tekrar Özürlü Raporu almadan alma imkanımız yokmu? Ayrıca Yeni Özürlü Kimlik kartı alan varmı? Yeni kart nasıl eski Özürlülüler idaresinin kartı gibi sert baskımı, yani ehliyet gibi kaliteli baskı mı?
Bu ne demektir anlamadım. Tekrar özürlü raporumu isteyecek yoksa benden? Tekrar Özürlü Raporu almadan alma imkanımız yokmu? Ayrıca Yeni Özürlü Kimlik kartı alan varmı? Yeni kart nasıl eski Özürlülüler idaresinin kartı gibi sert baskımı, yani ehliyet gibi kaliteli baskı mı?