Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özürlü kontenjanından işe girmek için rapor oranı % 40 mı olmalı?

number

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
Özürlü Olarak İşe Alınmak İçin Sakatlık Oranı Mutlaka %40 Mı Olması Gerekir ? Yoksa %20 De Olsa 35 De Olsa Özürlü Kontenjanından İşe Başlanabilinir Mi?

En az %40 olması gerekiyor. zaten %40'ın altı olunca hiç bi işe yaramıyor ki

Neden Yaramasın Benim Bildiğim Mesela Diyelim Sakatlık Oranı %25 Bununla Emeklilik Süreni Az da Olsa Düşürebilirsin.

Ama Benim Emin Olmak İstediğim Soru Bu Değil Özürlü Adı Altında İşe Başlamak İçin İlla %40 Mı Rapor Alınması Gerekir Yoksa %40 Altı Herhangi Bir Rapor Yeterlimidir ?

evet kamuda memur olmak için filan %40 + özürlü kontejyanları acılıyor onlara da girmen için %40 ve üstü olmak zorunda.

Özel Şirketlerde Değişebilir mi Bu % de oranı ?

%40 ın altında olmamak koşulu ile değişebilir

Teşekkürler misceren Demek Ki Benim İşime Yaramaz %40 Altı Bir Durumum Var.

benim bildiğim, biz engelliler özel şirketlere de devlet tarafından konulduğumuz için %40 olmalı. nasıl kamu %40 ise özel de %40 diye düşünüyorum. sonuçta özel sektöre de develt tarafından yerleştiriliyoruz..

teşekkürler..

Varolan mevzuata göre ister kamu olsun ister özel sektör, %40'ın altındaki işgücü kaybı oranları sakat statüsünde çalışmak veya emekli olmak için hiç bir işe yaramaz.

Tamam Aydınlattığınız İçin Teşekkürler..

Yalnız Huzursuz Olduğum Konu Şu ; Ben Sonradan Tek Böbrekliyim Bunu Sakat Raporu Alarak Belgelendirmediğim İçin Kuşku İçerisinde Kalıyorum Acaba %40 Alabilirmiyim Diye.

Ben %40 Altında Olduğum Düşüncesine Bu Sitede Daha Önceki Açmış olduğum Konuda Ban Verilen Cevaplarda Vardım. Fakat Yinede Kuşku İçerisindeyim..

Şöyle ki ; Acaba Diğer Böbreğim Geçen Zaman İçerisinde Çalışma %si Bir Düşüş Göstermiş Olabilir Mi? Ve Bunun Rapora Yansıması Halinde %40 Rapor Alma Gibi Bir Hakkım Varsa??

konunun üzerinden zaman geçmiş ama yinede yazma ihtiyacı duydum,özürlü kontenjanından işe girmek için en az %40 ve üstü rapor gerekli diyelimki %40'ın altında raporunuz var o zaman işte bu ülkede bittiğiniz gündür çünkü çoğu işyeri sizi işe almaz ve hep dışlanırsınız.

Üst Alt