Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özürlü kura çekimi ne zaman? Başvuru sonrası prosedür nasıl?

ma_21

Yeni Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
slm arkadaşlar ortakul mezunuyum özürtlü memur kura çekimi için baş vurdum bu kura çekimi ne zaman başlayacak bide başvuru yaptıktan sonra başka yapacağımız bişey varmı internete yapmamız gereken herhangi bi bişey varmı sonra sıkıntı olmasın ilenler yardımcı olsa sevinirim hemşimdiden herkese tşk ederim

kardeş kura çekilişi ne zaman onu bende netten araştırıyorum bir türlü işe yarar bir bilgi bulamadım
yani beklemekten başka yapacak bir şey yok sonucu ise TC VE ŞİFRENLE Öreneceksin galiba
sınava girenler bir ay sonra belli oldu kuralarda bir ay sonra belli olur galiba ben günü birlik araştırıyorum
sende netten takip et inşallah kazanırsın.
ALLAH'IM GÖNLÜMÜZDEKİNİ HAYREYLESİN HAYREYLEDİĞİNİDE GÖNLÜMÜZE RAZI EYLESİN....

aşagıda yazdıklarım eger yanılmıyorsam şimdiye kadar kura için bilgi edindiklerim

kuraya verilen tercıhler için örneğin BURSA il emnıyet mudurluğu temizlik görevlisi alımı,YOZGAT beledıye hizmetli işçi alımı VS..gibi yerlere kuracılar tercıhİNİ yapıp tercıhe basvuran kişileri kuruma yanı emnıyete genel mudurluğü yada beledıye bşkanlığı na ait kura için 5 kişilik bir heyet tarafından çekiliş olacağı çekilişi o 5 kişinin yapacağı ve de kura için tercihin talabi yuksek olamsında şansın daha da azalacağı kanaatındeyim

:eek::eek::eek: doğru mu ?

bende sizler gibi ilkokul kura çekimine başvurdum işde kaçgündür beklediğim cevap

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına yapmış olduğunuz 08.06.2012 tarihli bilgi edinme başvurunuz incelenmiştir. Devlet personel başkanlığı ile ÖSYM tarafından çalışmalar devam etmekte olup,ÖSYM tarafından tercih klavuzu hazırlanacak ve yerleştirmeler ÖSYM tarafından yapılacaktır. Sınava giren özürlüler aldıkları puana göre, sınava girmeyen ilköğretim mezunları da kura ile yerleştirileceklerdir. ÖSYM’nin ana sayfasından, yayınlanacak olan klavuzu takip etmeniz yararınıza olacaktır.Bu kllavuz yayınlandıktan sonra , Özürlü ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğümüzün ana sayfasında da yayınlanacaktır. Bilginize.

bi gelişme varmı kurra lar hakkında arkadaşlar ..

arkadaşlar lütfen yardımcı olun çok merak ediyorum bende kurra ile baş vurdum ama ösymnin sitesinden sonuçlara bakmak için girdim tc ve şifre istiyo bana kimse şifre falan vermedi şifremi unuttum linkine tıkladım ve böyle bir ism yok diyor benmi yanlış yapıyorum acaba lütfen bi yol gösterin bana şimdiden herkese çok çok tşkler yorumlarınızı bekliyorum.....

arkadaşlar aday şifremi nerden alacagım ve öym şifre unuttum limki beni tanımıyo böyle bir başvuru yok diyo

serka335;

Değerli kardeşim başvuru sonucu v.s her şey tercih klavuzunun açıklamasıyla belli olacak...

Hepimiz sabırla onu bekliyoruz...

Aday şifreni de ösym başvuru merkezlerinden temin edebilirsin....

Evet güzel kardeşim 2 gün kaldı...

arkadaşlar bu seferki sorum bütün sorularımdan daha önemli güzel arkadaşlarım size sormak istedim bişe var şimdi aile ve sosyal politikasının verdigi ön kabul beyanı iki nühsa ben hiç okumadım bunu yeni okudum nühsanın birini ösymeye kendimiz veriyormuşuz dogrumu

ön kayıt beyanını ösymye götürmedim bilmiyordum yarın götürsem kabul ederlermi?

arkadarşlr şifremi aldım yanlız bir sonlada karşılaştım ömms 2012 terçih işlemleri linkine girdimde terçih hakkınız bunmamaktadır diyo lütfen bir yol gösterin bana

1 şeymi eksik acaba neden nedennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :S:S:S:S:S:S:S:S:S:S

yokmu bi yorum yapacak kişi arkadaşlar zamanım daralıyo yardım edin lütfen

sagol kardeşim ya sabahta olmassa yarın perşenbe cuma günü son sen benden daha iy bilirsin diyelimki yine olmadı nabcam :S

olmadı arkadaşlar yapamadım :S ili başvurdum yerdeki görevli bana başvuru beyanın birini o an göürmedim için başvurum kabul edilmedi oradaki görevlide uyarmadı beni tabi ben oldu diye eve geldim klavuzun acıklanması na 3-4 kala ösymden şifremi aldım ama yinede olmadı :S

Üst Alt