Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özürlü memurlarda sürekli tedavi izni..?

Konular
5
Reaksiyonlar
0
Malum çoğumuzun beklediği ömss sürecinde sona doğru geldik kafama takılan benim gibi 15 günde bir hematoloji bölümünde tedavi görmesi gereken veya sürekli benim gibi belirli periyotlarda hastaneye gitmesi gereken memurlar devamlı bu izinleri almakta bir sıkıntı çeker mi? AKlıma gelen tedavi görülen hastaneden heyet raporu alıp ''adı geçen memur misal 15 günde bir tedavi görmek amacıyla hastanemize gelmesi mecburidir'' gibisiden bir heyet raporu alında işe yarar mı? veya böyle bir durumda ne yapmak gerekir?

Valla ben normal çalışıyorum izin almak sıkıntı dil aslında ama yerine göre değişirmi bilmem olay şu. Hastaneye gidecem diye sevk alıyorum tedavi olduğuna dair yazı yada birşey götürüyorum. Ama bu durum sende sürekli ise bence heyet raporu alıp kurumuna dilekçeyi yazarsın raporu ekleyip rahat rahat hastaneye gidersin kimse de niye gidiyorsun diyemez.

Üst Alt