Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özürlü memurum. Eşimi bulunduğum şehire getirtebilir miyim?

shaman

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
En uygun başlık burasıdır diye buraya yazıyorum. Uygun değilse değiştirir yada silersiniz.

%40 özürlü memurum. Eşimin son KPSS yerleştirmesi ile başka bir şehre ataması yapıldı.(Eşim engelli değil). Eşimi bulunduğum şehire aldırma imkanım var mı? Yani özür durumunu gösterip bir şey yapabilir miyim? Bilgisi olan varmıdır?

Asil memur olmadan tayin olması biraz zor ama şartlarınız uyuyorsa sizin tayin istemeniz daha doğru olur sanki.:confused:

Ben tayin isteyince zaten problem olmuyor. Ama bulunduğum şehre gelmesini istiyorum. Diyelim ki önümüzdeki ay göreve başladı, başladıktan sonra tayin imkanı var mıdır yoksa 1 sene beklemek zorunda mıyız.

arkadaşımm asalet onaylanmadan tayin yapılmaz. eşin asaletinin onaylanmasını bekleyecek. asaleti onaylanıncada, eş durumundan (özür durumundan) atama isteyecek. ondan sonra aldırabilirsin.

Üst Alt