Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özürlü öğretmen alımı ile ilgili davanın reddine karar verildi!

pregna

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
meb'in yapmış olduğu özürlü öğretmen alımına dair sınavın iptalini isteyen başbakanlıkta çalışan niyazi aydın adlı şahsın açtığı dava düşmüştür.

Kamuoyuna duyurulur.

DAVA DOSYASI SORGULAMA

dava tarihi 2010
evrak numarası 65049

ben zaten bu konuda görüşümü onun aleyhine olacağını sölemiştim. adalet yeri bulmuş

200-300 tl fazla para alacam diye uğraştığını sanki hakimler anlamadı :))) gereken cevabı almıştır umarım

ben de bu haberi yazacaktım erken davranmışsınız evet dava RET.

ozamn gözümüz aydın NİYAZİ AYDIN :)

Ya cok ılgınctır hala arkadaslardan bazıları nıyazı aydının ustune gıtmeyelım nolur nolmaz fılan dıyorlar .ne bıcim bır mılletız ya pasıf .

hukuk devletiyiz kimse hak yemeye uğraşmasın..işte adaletin cevabı...

benim anlamadığım NİYAZİ BEY elinize ne geçti yaklasık 1000 engelli öğretmen adayının ve 4000 memur adayının umutlarıyla oynamaya çalıştınzı derdiniz neydi??
hak yerini buldu çok şükür şayet bu dava red olmasaydı herkesin hayalleri yıkılacaktı vee beddualrımızı alacaktınız..
herşeyin hayırlısını diliyorum arkadaslar bir öğretmen adayı olarak yinede hayırlısyla su sınavı atlatana kadar sorun çıkmamasını diliyorum hepimiz için.

herkese başarılar..

Milli Eğitim Bakanlığı sınavına girecek 1000 engelli öğretmen adaylarına ve 4000 memur adayına yürekten başarılar diliyorum. Umarım herkezin hakkında hayırlısı olur...

tum arkadaşlara sınavlarda başarılar dılıyorum umarım herkes hak ettıgı yere yukselır:=)

Üst Alt