Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özürlü personel başvurusu için İş Talep Formu doldurmam gerekiyormuş..?

vuslatsevdası

Yeni Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
Selamünaleyküm kardeşler 20 kurumun alacağı 209 personele dair başvuru için bana uygun bir kurum seçtim ama kayıt başvurusu için ankaraya kadar gidemem kaldıki sanırım internet üzeri iş talep formunu doldurup gündermek gerekiyormuş ama onuda nerden temin edebilir ne şekilde nereye yollayacağımı bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

birde ben normal düz lise mezunuyum başvuru sayfasının DİĞER ÖZEL ŞARTLAR bölümünde
'Lise Dengi Mesleki' bu düz lise anlamıda taşıyormu yani düz liseli olarak başvurabilirim deilmi?​

Selam Ve Dua İle..

Merhaba...
sana katılıyorum
Birçok kişi kayıt için Ankaraya gidemiyor...bende buna dahil ama kimsenin birşey yaptığıda yok...

şimdi şöle sanırım bu iş talep forumunu yazıcıdan çıkaracam gereken bilgileri ele doldurup 1 adet fotoğraf ve engeli raporuyla bir dosya halinde posta aps ile ankaraya belirtilen adrese yoluyacam öylemi arkadaşlar?

peki DİĞER ÖZEL ŞARTLAR bölümünde
'Lise Dengi Mesleki' yazıyor' bu düz lise anlamıda taşıyormu yani ben düz liseli olarak başvurabilirim deilmi?​

İş Talep Formu nasıl yazılır?

Bu memur başvuruları için doldurlan iş talep formu elle mi pc demi yazıp göndericez.Bide fotografı ayrı mı yapıştrmamız mı gerekiyor

Elinde doldur fotoğrafı sen yapıştırma ama yanında götür başvurduğun yer yapıştırır.

Üst Alt