Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özürlü plakalı, otomatik vitesli ve bayanların rahat kullanabileceği araç arıyoruz..?

bozkurt

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
değerli arkadaşlar; 2. el otomatik dizel bayan için özürlü plakalı araç arıyoruz ama bulamadık.km si düşük ve modeli de çok küçük bir araç istiyoruz.sıfır ile arasında mutlaka 3-5 milyar fark olacağını düşünerek sıfır düşünmedik.burdan soruma yanıt alabileceğim mutlaka ama ben asıl seçenek bulabileceğim webv sitesi arıyorum.sahibinden.com da pek birşey yok.önerileriniz varsa alabilir miyim?

96 model bmw 3.16 i otamatik satarım osman 0533 683 30 32

2006 opel corsa özürlü plakalı ilk sahıbıyım mayısta 5 yılı dolruacak satacagım 83000km de kazasız boyasız tum bakımları zamanında yapılmış her seyı tam

Merhaba Beybaba.Kaça satıyorsun Ford Fision u.Resim felan da ekleyebilirmisin merak ettimde...

otomatik vitesli oldumu her arabayı kullanır yeterki panik atak gibi şeyler olmasın:confused: bence opelden şaşmayın

bende otomatik vites engelli plakalı uygun bir araba arıyorum.dizel olursa iyi olur

pejo 107 yada citroenin bir modeli vardı ufak bişey yahut chevrolet spark, wolswagen polo

1996 Model Ford Fiesta 3 Kapı Otomatik bir aracım var, 2005 Mart ayında Almanya'dan ithal edildi, engelli plakalı... ilgilenirseniz; abdusacar@hotmail.com mail adresinden iletişime geçebilirsiniz...

@siyahpelerinli adam şu asm şanzuman olan aracın değil mi halledebildin mi onun otm vites sorununu

code;

Aracım 1996 model... yani ASM şanzımanlı değil... CVT şanzıman var aracımda... şanzıman problemini halledeli çok oldu, hatta problem yaşadığımda Almanya'dan aldığım bir adette revize edilmiş sağlam yedek şanzımanım duruyor kenarda, satarken alana hediye edeceğim... :)

ben kızımın adına aldığımız 2007 model suzukı swıft kullanıyorum.otomotik vites.kibar küçük bir araba.park da sorun yaşamıyorum :D;) araç henüz 25.000 km.5.yılını haziranda dolduruyor.bende satıp daha büyük bir araba almak istiyorum.3 kızm var.artık araç bize küçük gelmeye başladı.onun dışında çok memnunuz.fiyat henüz belirlemedim.ne kadar yapar hiç bilmiyorum:confused:

Opel Corsam var. Kullanımı rahat. Ben memnunum. Tavsiye ederim.

Üst Alt