Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özürlü raporu alabilmek için nereye nasıl başvurmalıyım?

huseyingoktas

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
51 yaşında ttk maden ocağından emekliyim
emekli olduktan yedi ay sonra avn (avasküler nekroz) hastalığına yakalandım 22 haziran 2009 tarihinde her iki kalçamdan kanlandırma ameliyatı oldum fakat ağrılarım hala devam ediyor
bastonla yürümek zorundayım protez takana kadar böyle idare edeceğimi söylediler
özürlü raporu alabilmem için ne yapmam ve nereye müracat etmem gerekiyor?

beni aydınlatırsanız size minnettar olurum.saygılar

Hüseyin bey, ne amaçla rapor çıkartmak istiyorsunuz?

ilginize teşekkür ederim ben özel donanımlı araba almak istiyorum acaba alabilirmiyim

bülent bey öncelikle bu siteyi düzenlediğiniz için sizi kutlamak istiyorum ben türkiye taş kömürü (zonguldak) maden ocağında 25 sene çalışıp 2008 yılı yedinci ay itibarı ile emekli oldum 2009 yılı şubat ayında solkalçada ağrı başladı yaptırdığım tetkiklerde

sn.oturan boğa
ben 25 sene taş kömürü maden ocağında çalışıp 2008 yılı yedinci ayitibarı ile emekli oldum 2009 şubat ayında sol kalçaağrısı şikayetiyle doktora gittiğimde (MR)soucunda her iki kalçamda avn (AVASKÜLER NEKROZ)olduğu tesbit edildi sol kalça evre 3 sağkalça evre1 olrak tanı kondu.2009 haziran ayında ankara da özel bir hastanede CORDE COMPRESYON/GREFTLEME yani kanlandırma ameliyatı oldum her iki kalçadan ilk baştaki ağrılarım ortadan kalktı fakat bazı hareket kısıtlılıkları başladı otomatik vites vergi indirimli araç almak için müracat ettim bu halinle rapor veremeyiz dediler.bana ne önerirsiniz tesekkürler.

Hangi gerekçeyle rapor vermediler? Yani, "siz araç kullanamazısnız" mı dediler? İki bacağınızı kullanamıyor olsanız da gaz-fren elle kumandalı araç kullanır ehliyeti alabilirsiniz... Size verilmeme gerekçesi neydi acaba?

Bence yeniden başka bir hastaneye başvuru yapın.

bülent bey:bir sağlık sitesinde avsküler nekrozun yüksek basınca maruz kalan MADENCİ ve DALGIÇ larda görülen meslek hastalığı olduğu yazıyor ben 25 sene kömür madeninde çalışıp emekli olan birisi olarak mahkemeye müracat edip tazminat davası açabilirmiyim?

Üst Alt