Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özürlü raporu almak için sırasıyla izlenecek yol..?

halım1

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
selam arkadaşlar, bugün yarın özürlü raporu almak için başvuracağım. rapor alanlardan sırasıyla yapılacak işlemleri öğrenmek istiyorum. yardımcı olunarsa sevinirim.
ssk çalışanıyım. bazı yerlerde önce defterdarlık diyor, bazı yerde işçi bulma kurumu diyor, yol gösterrirseniz sevinirim..?
sağolun.

ben devlet hastanesinden aldım ve direk hastaneye baş vurdum

Teorik olarak önce defterdarlığa gitmeniz ve onların sizi sevk etmesi gerek hastaneye. Ama kendiniz de bir devlet hastanesine başvurabilir ve "vergi indirimi için sağlık raporu" talep edebilirsiniz. Aldığınız raporun kabul edilmemesi ihtimali belki yüzde 1 ancak vardır.

vergi indirimi alıp emeklilik için alıcam

Vergi indirimi için alacağınız rapor emekliliğiniz içinde geçerlidir.İlk başvuracağınız daire vergi dairesi.

arkadasım yapman gereken iş yerinden 4 aylık ssk dökümanı -vizite kagidı ogüne ait-isyerinde calıstıgına dair bi yazı-salık karnesi fotokopısı-nufuz cuzdanı fotokopısı-bunlarla birlikte gelirler dairesine bas vuruyorsun.orası seni senin istedigin bir devlet hastanesine sevkinı yapacak .ayrıca resim götürmeyi unutma.

Üst Alt