Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özürlü raporu yararlı mı, yoksa zararlı mı?

sikofild

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
merhabalar sigorta girişim 2001. askerliği 7 ay yaptım askerde iken kulağımdan dolayı elverişli değil raporu aldım bunu belli etmedim iş hayatına atıldım 2000 günü geçmiş sigortam var son çalıştığım işyerinde (3 yıl) gürültülü ortam nedeni ile işitme kaybım %50 olmuş yarı yarıya duymuyorum yani cihazda kullanmıyorum bir doktor söyledi özürlü raporu alsana diye acaba alırsam daha çabuk iş bulurmuyum iyi birşeymi son kpss'den 61 puan aldım kamuya falan girebilirmiyim ne bileyim zararı olurmu bu raporun bana Allah rızası için biri yardım etsin yahu bana

yardım edicek yokmu arkadaşlar.

slm arkadaşım benimde kızım rahatsız bizde haklarımızı bilmiyoduk yeni öğrendik raporun faydası var tabiki komunun özürlü kadrosuna girebilirsin ama raporun %40 yada üzeri olması gerekiyor yinede sen araştır

teşekkür ederim arkadaşım bilgiler için. birde sayın admin yada editör mü artık sağlam bir bilgi alabilsek neyse yorum yapan yapmayan okuyan okumayan herkese teşekkürler artık...

100/40 ve üzeri raporlular işkura başvurup iş bulabiliyor. başvurman faydalı çünkü odenli başvuran yok.. hemde kamu işyerleride işkurdan iş takibinde, gazete ilanındansa işkur daha faydalı bence düşünme bile

fatik1502 eyvallah kardeşim ben daha rapor almadım ama rahat %40 alırım işte alayım mı almayayım mı diye kararsızım şimdi o raporu alıpta tuvalet'de temizlemek istemiyorum yani ne bileyim meslek lisesi mezunuyum mesleğime göre iş verirler mi acaba

meslegine göre iş alımı varsa tabiki olabilir fakat her okuyanda istedigi işi yapamıyor üni versite okuyup limon satanda var rapor almanız hemen işbulmanız anlamına gelmez birazda kısmet işi bunlar merak etmeyin siz istemedikten sonra size kimse tuvalet temizlettirmez nasıl bir mantıkla rapor alanları tuvalettemizletiyolar düşüncesine kapıldınız acaba anlamadım?

özürlü raporu almanızın faydası ya da zararı tamamen bakış açınıza bağlı aslında...
sırf raporunuz var diye temizlikçi olmazsınız olaya böyle olumsuz bakmayın lütfen
ama eğer ki iş açısından rahatsızlığınızı ilerletmeyecek bir iş bulabilecekseniz o zaman raporlu olmanız size yine artı sağlar emin olun
erken emeklilik, vergi indirimi, bazı firmaların engellilere sağladığı imkanlardan yararlanırsınız
ama bu raporu almadan önce iyi araştırın ve en az %40 alabiliyor musunuz buna bakın yoksa rapor alsanız da almasanız da fark etmez oranınız yetmezse...
iş konusuna gelince... nasibinizin nerede olduğunu bilemezsiniz iyi düşünün iyi olsun
Saygılar...

yorumlarınız için teşekkürler uğur arkadaşım bu konuları bilmiyorum ama dışardan gördüğüm engellilere böyle işler veriliyor sanki muhakkak istisnalar var tabiki ama kaideyi bozmuyor genelde öyle.gul2011 arkadaşım bende düşünüyorum bu aralar zaten 3 yılda işitmem 0 artmış gürültülü ortamda çalışıyordum (cnc torna) işi bıraktım başka bir iş buldum orasıda almadı zaten odiometrik test ile herşey ortada ben şimdi bu işi yapamıcam almıyorlar çünkü. ne yapıcam kara kara düşünüyorum .

anladım arkadaş ben bu raporu alırsam hayat daha zor helede torpilin olmadıktan sonra kimse yanlış anlamasın bende engelliyim bunu belli etmemeye devam edicem

Üst Alt