Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özürlü raporum 1 yıl süreli, fakat vergi indirimim sürekli..?

alksgn

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
arkadaslar hepinize selam olsun benim bi kac sorum var bilgilendirirseniz sevinirim.ben 2012 ocak ayında 1 yıl kontrollü özürlü raporu aldım daha sonra bu raporumu vergi indirim belgesi almak icin ankaraya gönderdim 2 ay sonra cevap bana ve işyerime geldi %45 ile onaylanmış ve 3 dereceden vergi indiriminin uygulanmasına karar verilmiştir diyobaska hicbir kontrol serhi falan yok zaten aradıgımdada sürekli oldugunu söylediler.şimdi arkadaslar benim en cok merak ettigim konu su özürlü raporumum 1 yıl kontrollü vergi inrimim sürekli böyle bir durum olurmu vergi indirim bakimi emeklilik hakkı tanırmı bana lütfen cevap yazın

2008 Sonrasi sigortali olanlarda Erken-yaslilik emeklisi icin Vergi indirimi sarti yok. Vergi indirimi alarak erken emekli hakkiniz olabilmesi icin 2008 yili oncesi sigortali olmaniz gerekli. Sayet bu durumda iseniz , almis oldugunuz Ozur raporunun 1 yillik olmasi , kontrol serhi olmasi erken emekliliginize engel degil. Onemli olan Surekli ibareli vergi indirimi belgeniz olmasi ki bu sizde var.

tesekkür ederim selim bey sigorta girişim 2000 yılı icim rahatladı

Vergi indirim hakkınız olduğunu gösteren yazıda "sürekli" ibaressi varsa, ya da bür süre kısıtlaması yoksa, o hakkınız bakidir. Çalışma yaşamınızın her aşamasında o hakkı kullanabilirsiniz.

sürekli ibareli vergi indirime emeklilikte sgk kontrol isteyebilirmi

sayın editörlerim ve kader arkadaslarım benim 2011 hak kazandıgım 3 derece sürekli vergi indirim belgem var gerekli sartları doldurdugumda emekli olursam sgk kontrol istermi öteki sorumda sgk ankarayla yazışırken sadece vergi indirimi olup olmadıgınımı istiyor yoksa hastalıgı nedir düzelme olasılıgı varmı gibi ek bilgileridemi istiyor bilgilendirirebilirmisiniş cok tesekkür ederim hayırlı aksamlar

Bir yolsuzluk tesbiti ya da ihbar gibi durumlar dışında normalde kontrol istemezler.
Emekli olurken de istenen sadece vergi indirimi teyididir,rahatsızlığınızın yeniden değerlendirilmesi gibi birşey söz konusu değil.

sayın editörüm officer rahatsız ediyorum bu saatte ama icim rahat degil sormadan edemiyorum rahatsızlıgımdan dolayı eski yazısmaları takip edemiyorum atipik psikoz hastasıyım 10 yıldır konuyu özetleyim 2012 ocak ayında rapor cıkarttım E fakat 1 yıl kontrollü psikoloji oldugu için ben yinede bu raporumu merkez saglık kuruluna gönderdim sasılcak iş ama bana gelen yazıda hiç bir kontrol serhi veya süre kısıtlaması yok ben inanamadım birde tel aradım memur da aynısını söyledi yani sürekli dedi simdi benim günlerimim ve yılımın dolmasına 5 yıl var ben bu vergi indirimiyle 5 yıl sonra emeklilige müracat edebilirmiyim kabul ederlermi tekrar rapor isterlermi veya tekrar vergi indirimi falan not 2013 te doktor sürekli yaptı raporumu ama bu raporu göndermeye cekiniyorum ankara düsürür veya kontrol koyar diye sadece ögrenmek istedigim emekliligi bu vergi indirimiyle hak edermiyim

bu rahatsızlıgımdan dolayı suanda calısamıyorum ama doktorum 1 kac ay sonra olabilr dedi bu vergi indirimi iş degiştirincede gecerlimi acaba bunuda merak ediyorum

Süre kısıtlaması olmayan sürekli vergi indirimi çalışma hayatında sadece bir defa alınır ve emeklilik zamanınız geldiğinde tekrar rapor falan istenmeden emekli edilirsiniz.5 yıl değil 20 yıl sonra da olsa geçerlidir rahat olun.

slm benim raporumda sürekli %57 vergi indiriminde 40 ve altına düşürülür mü

Raporunuz yeni ve güncel cetvelden hesaplanmışsa o kadar fark edeceğini sanmıyorum.
Ama olamaz denen o kadar çok şeyle karşılaşıyoruz ki hiçbirşeye yüzde yüz diyemez olduk,umarım gönlünüzce olur.

vergi indirimim sureklimi

Merhabalar benim saglik raporum 2012 yilinda 1 yil sureliydi ben yinede bu raporumu merkez saglik kuruluna gonderdim gelen yazida sure kisitlamasi veya kontrol yazmiyo aradim sorfum bayan surekli uygun gormusler dedi simdi merak ettigim benim gunlerim ve yilim 2018 doluyo ben bu vergi indirim belgesini kullanarak o tarihte dilekce verebilirmiyim cevaplariniz icin tesekkur eferim birde bu belgeyi aldiktan sonrs 2 tane is degisdirdim devtardarkik is yerime yazi gobderdi 3 derece vergi indirimi vardir diye yani surekli olmasaydi 1.5 sene gecti uzerinden deftarlik nasil yaziyi gonderir isyerime

Sayin degerli arkadaslarim bilgisi tecrubesi olan yokmu en son mesajima cevap verecek arkadaslara tesekkur ederim merakla bekliyorum

Vergi indiriminde son söz maliyenindir.
Raporunuz 1 yıl süreli olmasına rağmen defterdarlık size süre kısıtlaması olmayan bir belgeyle vergi indirimi vermişse bu hakkınız süreklidir.
Vergi indirimine istinaden şartlarınız oluştuğunda erken emeklilik için başvurabilirsiniz.

hastanenın verdıgı oran merkez saglık kurulunda hangı sebeplerle dusurulur?mesala ben yuzde 91 aldım..raporu alırken tum hastalıkla ılgılı evrak tahlıl fılm vs herseyın bır fotokopısını bır dosya olusturup oyle verdım..merkez saglık kurulu raporu aldıgım hastane ıle ıletısıme gecıyormu?neye gore dusuruyor oranı fıkrı olan paylasabılırmı?

Hastane ile iletişime falan geçmiyor,
Tetkik ve tahlilleri oradaki uzmanlar kendileri inceleyip yorumlayarak cetvele göre oran belirliyorlar.

selamlar arkadaşlar
bende vergi indirimi için 47 yle gönderdiğim raporum sağlık kurulundan 36 yla geri geldi.. itiraz ettim ama bişi çıkacağını sanmıyorum ..tekrar vergi indirimi başvurusu yapmam için 1 yıl geçmesi gerektiği söylendi ben bu yıl 11 .ayda tekrar maliyeye başvursam ve tekrar aynı hastaneden raporumu alsam başvursam buna engel bir durum varmı . Aynı hastane olmasıyla ilgili tşk ler şimdiden

Özlem, buna mani bir düzenleme yok. Söylediğiniz gibi başvuru yapabilirsiniz.

Oturan boğa sen ne mübarek bir adamsin yaa.ozurlulerle ve hastalıklarla ilgili herkese gerekli bilgileri verip onlara bilakarsilik danışmanlik yapıyorsun.Allah razi olsun.Formun her yerinde varsin sağol varol.

hangisi gecerli

arkadaslar ve editorlerim oncelikle saygilar kolay gelsin merak ettigim bi sorum var sgk için hangisi onemli süreli sağlık raporumu bu raporla alinmis suresiz vergi indirimimi ben bu durumdayim ve bu vergi indirimine guvenerek yeniledigim sağlık raporumu bidaha ankaraya göndermedim acaba yanlismi yaptim gondereyimmi aydinlatirmisiniz bu vergi indirimine istinaden zamani geldiginde emeklilik basvurusu yapabilirmiyim sorun cikarmi ileride mesala senin sağlık raporun süreli vergi indirimi beni baglamaz basvurunu yapamm raporunu surekli yap ve o raporla vergi indirimi al dermi

selamlar benim bildiğim kadarıyla yazıyorum arkadaşım sağlık kurulu süresiz olarak onaylarsa raporun sürelimi süresizmi olduğu değil vergi indiriminin sürelimi süresiz olması sgk yı bağlar...

Vergi indirim hakkı sürekli ise raporla hiç bir işiniz olmayacak. SGK vergi indirim hakkı var mı, varsa süre kısıtlaması söz konusu mu ona bakar. Sağlık raporu ile hiç bir işi olmaz.

sureli raporla alinan suresiz vergi indirimi

vergi indirimine konu olan sureli raporla surekli indirm alinirmi alinirsa sureli raporu yenilememiz lazimmi yenileyip bidaha ankaraya gondericezmi emeklilik hangi kosulda saglanir ilerki zamanda bilgisi ve tecrubesi olan arkadaslar yazabilirmu ben bu durumdayim raporumu yeniledim fakat ankaraya gondermedim gerekirmi gondermem

Sürekli olarak onaylanabilir vergi indiriminiz evet, vergi indiriminiz sürekliyse raporla işiniz olmaz, yeniden göndermeniz gerekmez.

sagolun kismet hanim tesekkur ederim kolay gelsin

vergi indirim kağıdında sürekli ibaresi nerede yazıyor arkadaşlar? ben geçen işyerine gelen vergi indirim kağıdını okudum ama sürekli tarzında bir ifade göremedim

Blackman34 eğer iş yerine gelen vergi indirimin yazısında şu tarihe kadar geçerlidir diye bir ibare yok ise süreklidir vergi indirimin kesin emin olmak istiyorsan eğer başvurduğunuz vergi dairesinden kesin bilgi ala bilirsin.

2009 yılında almıstım,herhangi bir tarih yazmıyor ancak, Eviss ten sorgulama yaptıgımda da görünmüyor

Üst Alt