Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özürlü raporumla işe girerken izlemem gereken yol nedir?

sunny35

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
özürlü raporu çıkartmak için devlet hastanesine başvurumu yaptım muayeneler işlemler 1 ay sürdü son olarak 9 aralıkta heyete çıkıcakmışım.heyetten sonra raporum nezaman elime geçer?ben bu raporla bi işe girmeyi düşünüyorum,direk raporumu işkuramı teslim edicem yoksa bunun için gitmem gereken yerler,yaptırmam gereken işlemler varmıdır?[SIZE=2]​[/SIZE]

heyete girdikten sonra sana şu tarihte raporunu gel al derler o gün söylerler tahmini 7-15 gün arasıdır..raporunla iş kura gidiceksin eğer önceden işkura kaydın yoksa internet üzerinden kayıt ol sonra raporu götür tarayıp senin sayfana eklicekler o kadar sonra ilanları takip eder başvurursun başka birşeyu yapmana gerek yok

teşekkür ederim ilginiz için peki hemen iş bulabilirmiyim acaba lise 3 terkim ben?

İzmir de yaşıyor iseniz bence hemen iş bulabilirsiniz. İş-kur un sitesini takip edin engelli personel arayan iş yerleri ile görüşmeler yapın ..

ortaokul lise ilkokul işkurda daha şanslı o yüzden çabuk iş bulursun

daha önce hiç çalışmadım desem yeridir market pansiyon işinde çalışmıştım sadece..bakalım nasıl bi iş çıkıcak karşıma kısmet..

Üst Alt